Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Arkadaşım unfocus diyor her gördüğünde plakadan dolayı ama ben sevmiyorum bu tarz şeyleri. Arada bir "maşallah" diyorum o yetiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Kisaca araba diyoruz biz kendi ismi var zaten baska isim koymadik Hic inandırıcı gelmıyor. İtiraf bekliyoruz. [emoji1] Arabasına isim koymayan bızdan değil... [emoji176] [emoji593] [emoji176] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Hic inandırıcı gelmıyor. İtiraf bekliyoruz. [emoji1] Arabasına isim koymayan bızdan değil... [emoji176] [emoji593] [emoji176] Isim fln koymak aklimin en ucra kosesinden dahi gecmedi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Isim fln koymak aklimin en ucra kosesinden dahi gecmedi... Ben babamın ismini telefon rehberinde değiştiriyorum araba aldığında önceki araba nemoydu rehbere ismini nemo yaptım Şimdide focus 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Bu baslik beni asar... Arabanizin ustune battaniye fln ortun bu gece ayaz olacakmis 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Bu baslik beni asar... Arabanizin ustune battaniye fln ortun bu gece ayaz olacakmis Bızden değilsin [emoji33] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Ben babamın ismini telefon rehberinde değiştiriyorum araba aldığında önceki araba nemoydu rehbere ismini nemo yaptım Şimdide focus Arabasına değil de, babasına isim takan ilk evlat. Çok beğendim...[emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Yazmayayım dedim ama bu başlık neredeyse bana acı verecek boyutta. Bendeki eksiklik beni tedirgin ediyor resmen... Neyse Alperen de var da iki aykırı (!) olduk. Arabanızla afektif bir ilişkiye girmeyin, bunu gerçek canlılara saklayın bence... Ayrıca arabanızı hep temiz tutar ve hırpalamazsanız sizi takdir edip daha uzun hizmet verecek diye bir beklentiye de düşmeyelim lütfen. Saklamak değil kullanmak için aldığımız, bakım kurallarına uyulduğunda da gerekli hizmet verecek bir metal/plastik/kauçuk vs. karışımı. Güzel bir mühendislik örneği işte. Tepe tepe kullanın, duygusal paylaşımları da karşılık verebileceklerle yapın. Seviyorum forumdaşlarımı gibi... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 (düzenlendi) Yazmayayım dedim ama bu başlık neredeyse bana acı verecek boyutta. Bendeki eksiklik beni tedirgin ediyor resmen... Neyse Alperen de var da iki aykırı (!) olduk. Arabanızla afektif bir ilişkiye girmeyin, bunu gerçek canlılara saklayın bence... Ayrıca arabanızı hep temiz tutar ve hırpalamazsanız sizi takdir edip daha uzun hizmet verecek diye bir beklentiye de düşmeyelim lütfen. Saklamak değil kullanmak için aldığımız, bakım kurallarına uyulduğunda da gerekli hizmet verecek bir metal/plastik/kauçuk vs. karışımı. Güzel bir mühendislik örneği işte. Tepe tepe kullanın, duygusal paylaşımları da karşılık verebileceklerle yapın. Seviyorum forumdaşlarımı gibi... Sanırım algıda bir sorun yaşıyoruz Cem bey arabaya veya bir esyaya isim vermek onla ask yaşadığınızı göstermez. İsim vermemekte yaşamadığımızı göstermez. Sahip olduklarımızı kisiselestiriz. Cocuklar bunu daha çok yapar. Çocuk ruhumuzu kaybetmeyelim. Mart 22, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Bence alinacak birsey yok.. Ama insan merak ediyor, isim takan arkadaslar olarak arabaya isim takip sonucunda ne yapiyorsunuz? Misal sabah binerken "hadi Kaplan, bugune de basliyoruz, motoruna kuvvet" mi diyorsunuz? Ben kendimle basbasayken kendimle bile konusmuyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Misal sabah binerken "hadi Kaplan, bugune de basliyoruz, motoruna kuvvet" mi diyorsunuz? Ben öyle demiyorumda "Hadi Bismillah" derim hep 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Bence alinacak birsey yok.. Ama insan merak ediyor, isim takan arkadaslar olarak arabaya isim takip sonucunda ne yapiyorsunuz? Misal sabah binerken "hadi Kaplan, bugune de basliyoruz, motoruna kuvvet" mi diyorsunuz? Ben kendimle basbasayken kendimle bile konusmuyorum Ben kendim önceki arabama Porche diyordum .Arabamla yalnızken tabii konuşmuyordum.Ama Ailemle gezerken yanımızdan porşhche geçince benim arabamda aynısı diyordum.Oğlum ya baba git ordan hiç olurmu desede benim arabam bana göre genede porşheydi.Ayriyetten de ben insanların çoğunluğunun arabasına isim taktığını düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Bence alinacak birsey yok.. Ama insan merak ediyor, isim takan arkadaslar olarak arabaya isim takip sonucunda ne yapiyorsunuz? Misal sabah binerken "hadi Kaplan, bugune de basliyoruz, motoruna kuvvet" mi diyorsunuz? Ben kendimle basbasayken kendimle bile konusmuyorum Sağolsun bayan Konuşuyor efendi efendi klima Açıyor arama yapıyor arada anlamadığında efendim diyor ama hadi len sana mı kaldık diyorum [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Sağolsun bayan Konuşuyor efendi efendi klima Açıyor arama yapıyor arada anlamadığında efendim diyor ama hadi len sana mı kaldık diyorum [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Isim takinca nooluyor onu soruyorum... O dediklerin isim takmadan da yapiliyor... Ya neyse ne, isim takanlar ve arabaya isim takmayi manasiz bulanlar olarak atismaya gerek yok... Cogunluk meselesine gelince, omru hayatimda arabasina isim takan ve ona bu isimle hitap eden bir tek Sicak Saatler diye bir dizi vardi yillaaaaaaaaar evvel, orada Mehmet Aslantug'un oynadigi karakter pickup'ina Abbas diyordu, onu gordum.. O da dizi karakteri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2015 ben yandex navigasyondaki kadın ile takışıyorum , hafifce sağdan devam edin deyince tepem atıyor ... araçtaki normal navigsayonda adam sesi var o çocuk saygılı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap