Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Bence doğru düşünmüşsün (Oldu mu?) Birbirimizi tanıyalım, anlayalım, sevelim, sayalım, gerisi nükte ve boş laf... [emoji72] [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 karaböcükkk renginden dolayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Anaaaaaa... ulen siz barıştınız yine olan bana oldu...yok cerne uzanmışım yok bıttırı bıttırı yapmışım diye pixel hatalı bazı kişilerin..sözlerine hedef oldum.. eee bana düşen elma yokmu...kafama atmayın yalnız.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Aaaa, ama beraberliğin güzelliği burada, aykırılıklar ve farklılıklar olmasa, herkes aynı fikirde olsa sohbet ilerlemez... Aynen abicim Not: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Anaaaaaa... ulen siz barıştınız yine olan bana oldu...yok cerne uzanmışım yok bıttırı bıttırı yapmışım diye pixel hatalı bazı kişilerin..sözlerine hedef oldum.. eee bana düşen elma yokmu...kafama atmayın yalnız.... [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Aynen abicim Not: Bu notu bir yerden tanıyor gibiyim[emoji1][emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Screenshot_2015-03-25-14-49-35.jpg [emoji1] Aha gitti bizim Higgs Bozonu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Aha gitti bizim Higgs Bozonu... Senin bozon gitmiş, kimisinin aklı fikri Halime şükreder oldum son günlerde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Senin bozon gitmiş, kimisinin aklı fikri Halime şükreder oldum son günlerde. Öyle deme bugün bir higgs bozonu kolay yetişmiyor... Not: Calm down bro.. easy man, easy.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Öyle deme bugün bir higgs bozonu kolay yetişmiyor... Not: Calm down bro.. easy man, easy.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Üstün Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Benim yeni arabamın ismi olamadı ama ir önceki 98 fiesta flairimin adı Asuman'dı. hani şu Pardon filmindeki Asuman. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Tansu Dinler Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Yollarda essin diye, RÜZGAR... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 (düzenlendi) Fokuz ve/veya kırkdokuzon... (bkn.derin hayal gücüne sahip olmak) Haziran 16, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Fokuz ve/veya kırkdokuzon... (bkn.derin hayal gücüne sahip olmak) Kaan abi özlettin kendini. Guard green focus resmi arıyorum nasıl durur acaba ama benim kasada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Ben Ranger'a "İzbandut" diyordum. Daha Fiesta'ya isim takacak kadar samimi olamadık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap