Sabri Özer Oluşturma zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 20, 2015 Bütün fotoğraflar ya alındığı gün yada özenilip sahipleri tarafından çekilmiş fotoğraflar. Screenshot hepsi o yüzden kalite düşük olabilir. İyi seyirler 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Adam arşiv yapmış , helal olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Gerçekten çok güzel araç. Acaba Ülkemize gelecek araçlarda kilitli diferansiyel olacak mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Of of of çok fena ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Adam arşiv yapmış , helal olsun Baktım birikti, birazda destek yaptım biraz önce kesme işlemi uzun sürdü biraz ama Gerçekten çok güzel araç. Acaba Ülkemize gelecek araçlarda kilitli diferansiyel olacak mı? Kilitli dif. Gt350de falan vardır büyük ihtimal. Ama tamda bilgim yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 şu kötü arabayı alıp bide bi dünya fotoğraf paylaşmışlar, ne garip adamlar var yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Sabah sabah resimlerde daldım gittim..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Part 2 yakında... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 ...part2'yi bilmem ama Ağustos sonu - Eylül başı Beyaz Fastback ile part3'ü yaparız (Bkn.sipariş kabul onayı geldi ... artık kuZu'yu bekleme zamanı) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 ...part2'yi bilmem ama Ağustos sonu - Eylül başı Beyaz Fastback ile part3'ü yaparız (Bkn.sipariş kabul onayı geldi ... artık kuZu'yu bekleme zamanı) [emoji7] [emoji7] [emoji7] abi inanır mısın 31 Ağustos doğum günüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 (düzenlendi) şu kötü arabayı alıp bide bi dünya fotoğraf paylaşmışlar, ne garip adamlar var yahu İçişlerine arabayı değiştirirsem bundan alırım dedim beğendiremedim Hoş... dün yeni Mondeo'ya bakmaya gittik onuda beğenmedik... Mart 21, 2015 Hakan Saraylı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 abi inanır mısın 31 Ağustos doğum günüm ...inanırım,neden inanmayacağım ki? ama konu ile alakası ne??? onu anlamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 ...inanırım,neden inanmayacağım ki? ama konu ile alakası ne??? onu anlamadım Test etmek istiyor doğum günü hediyesi olarak utandı ama tam söyleyemedi [emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 ...inanırım,neden inanmayacağım ki? ama konu ile alakası ne??? onu anlamadım Test etmek istiyor doğum günü hediyesi olarak utandı ama tam söyleyemedi [emoji2][emoji2] Aaa öyle mi anlaşıldım [emoji16] [emoji16] Doğru anlaşılmışım [emoji56] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Test etmek istiyor doğum günü hediyesi olarak utandı ama tam söyleyemedi geçeceksiniz ondan bir yol (bkn.Allah versin) ama söz, test resimlerini paylaşırım hatta direksiyon başında kuZu'yu güRgüRgüR ettirirken video çeker ve de o video'da gülerim ... muHAHAHAHA https://youtu.be/VGhv0tzGI2k 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap