Yankı Dirik Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Tüm teslim alanlara tekrar hayırlı olsun, Benim Arabam'da görmek istiyoruz yeni yavrularınızı.. Görüşmek üzere. Teşekkür ederiz yakup bey darısı tüm bekleyenlere. inşallah herkes kazasız belasız kullanır.evet en kısa zamanda ekleyelim resimleri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Açık Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Tüm teslim alanlara tekrar hayırlı olsun, Benim Arabam'da görmek istiyoruz yeni yavrularınızı.. Görüşmek üzere. Aracimi teslim alinca en kisa zamanda fotosunu BeninArabam a ekleyecegim. Herkes e Teşekkürler. FORUM gerçekten samimi ve bilgi paylasiminda cömert. Emegi geçenlere çok çok teşekkür ediyorum. [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Yeminlen bundan sonra olan arabayı alıp çıkarım çok gerdin bizi çok güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yankı Dirik Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Aracimi teslim alinca en kisa zamanda fotosunu BeninArabam a ekleyecegim. Herkes e Teşekkürler. FORUM gerçekten samimi ve bilgi paylasiminda cömert. Emegi geçenlere çok çok teşekkür ediyorum. [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] Evet bende çok sevdim bu forumu.herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 (düzenlendi) Ne kadar relaks adamım Allahım. Focusu aldım. Otokoctan aradilar arac hazır alabilirsiniz. Tam 2 gün sonra gittim almaya. Yeri işe test o tarafa gidecek biri çıkmadı iki gün. Üşendim talsi falan 2 gün sonra aldım. Mart 30, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Açık Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Lpg takdirnayi sadece ben mi düşünüyorum. Aceba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yankı Dirik Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Lpg takdirnayi sadece ben mi düşünüyorum. Aceba Adem bey ben biraz binecem en azından 1000 km olmadan takmayı düşünmüyorum siz biraz acele etmiyormusunuz lpg için Adem bey ben biraz binecem en azından 1000 km olmadan takmayı düşünmüyorum siz biraz acele etmiyormusunuz lpg için bu arda aracınız trentx deyilmi nekadara mal oldu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Açık Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 (düzenlendi) Yanki bey Ruhsat ve muayene isleri ile bir daha ugrasmayalim diye taktiriyorum. Beyaz trend x arac 50.000 Lpg 2250 landirenzo Sigorta 350 civari Mart 30, 2015 Adem Açık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yankı Dirik Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Yanki bey Ruhsat ve muayene isleri ile bir daha ugrasmayalim diye taktiriyorum. Beyaz trend x arac 50.000 Lpg 2250 landirenzo Sigorta 350 civari Bende beyaz stayl ı 53.250 ye aldım ancak vergisi bana ait vergi dahil 53.750 dediler aracın o zamaki İnternet fiyatı 55.900 dü sizce nasıl makul fiyata alabilmişmiyim Bugün resmi işlemleri başlatmak üzere bayi ye gittim aracımı servis bölümüne almışlardı toz içindeydi uzunca bir yoldan geldiği belliydi,ortam karanlık(elektrik kesintisi) arabada tozlu olunca kontrol edebildiğim kadarıyla ettim ve işlemleri başlattım. perşembe günü teslim alıcam inşallah. Böylece sparişten teslimata tam 37 gün olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Açık Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Hayırlı olsun kardeşim. Fiyatı normal bende ayni rakamlari aldim sitil için ancak daha fazla acilmamak adina trend tercih ettim ama bazen acaba diye düşünüyorum. Hele bi binelim de bakalim. Rabbim pismanlik vermesin. Cumlemize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Lpg takdirnayi sadece ben mi düşünüyorum. Aceba Hayırlı olsun... LPG takılması hem her yetkili servisin aracınızı kabul etmesinde sorun yaratabilir hem de motor ve ilgili aksamların garanti dışı kalmasına neden olur. Açıkcası ilk 6 ay - 1 seneyi geçirmeden takmazdım ben olsam. Hele alıralmaz hiç takmazdım. Planınızı bozmak istemem ama tedbirden zarar gelmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yankı Dirik Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Hayırlı olsun kardeşim. Fiyatı normal bende ayni rakamlari aldim sitil için ancak daha fazla acilmamak adina trend tercih ettim ama bazen acaba diye düşünüyorum. Hele bi binelim de bakalim. Rabbim pismanlik vermesin. Cumlemize Teşekkür ederim Adem kardeşim,sende güle güle bin inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hayrullah T. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 herkese merhaba öncelikle.. Bende 13 martta aldim arabayi Osmaniye"den ama daha teslim alamadık araba gelmedi. Herkes aldı herhalde arabasini sessizleşti ortam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Açık Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Hala almadik cuma teslim Inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Açık Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Aracimi aldim. ve Yozgat'li olarak 66 yi yakaladik 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap