Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba aranıza yeni katıldım 2000 focus ghia aracımı sattım ve 2009 focus comfort aldım sizden araç hakkında genel özellikleri hakkında bilgi rica ediyorum.Ayrıca lpg taktırmak istiyorum önerileriniz neler olabilir .
Soru
Ercan Adıgüzel
Merhaba aranıza yeni katıldım 2000 focus ghia aracımı sattım ve 2009 focus comfort aldım sizden araç hakkında genel özellikleri hakkında bilgi rica ediyorum.Ayrıca lpg taktırmak istiyorum önerileriniz neler olabilir .
Teşekkürler :
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
17
9
8
6
Popular Days
Ara 16
19
Ekm 31
7
Eyl 10
5
Ara 24
4
Top Posters For This Question
Ercan Adıgüzel 17 posts
Kasım Çınar 9 posts
Yakup Ç. A. 8 posts
Mevlüt Aksoy 6 posts
Popular Days
Ara 16 2011
19 posts
Ekm 31 2011
7 posts
Eyl 10 2012
5 posts
Ara 24 2011
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Özür dileyerek konu dışı ama düzelteyim: "Cruze" değil "Cruise" Control Cruze Chevrolet'nin bir model adıdır. Cruise ise İngilizce seyir, gezi anlamında kullanılır. En iyisi Türkçe'sini kul
Kılıç ASLAN
boşver olmasın o düğmeler gece eziyet.sırf ford için kabartılı nokta okuma teknikleri alacağım ya.insan cruise controle bi ışık koyar arkadaş.nokta çıkıntılarını takip ediyorum resmen
Mevlüt Aksoy
Comfortlarda ve Trendlerin hiç birinde Cruize control yoktur . Sadece Tredlerin Stil donanımlarında mevcut. Uzun yolda büyük kolaylık ve rahatlık heleki otobanlarda. Önceden Gaz pedalına devamlı basm
Bu soruda 50 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap