Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hdd'den Ssd'ye

Önerilen Mesajlar

Kapatıp açtın mı PC'yi? Birde farklı usb dene bazı usb girişleri bunları açmıyor

Ses çıkmadığına göre sorun bilgisayar tarafında. Wdnin özel bir sürücü yayınlamasına gerek yok böyle basit Sürücüler Windows'un içinde zaten var. Ha sendeki wd özel vs bişeyse ayrı, win 7 driverı varmı? Varsa onu kur %99.99 uyar. Ama zaten Windows hiç takmamışsın gibi davranıyor.

Kapa pili çıkar aç yaptım bu hatayi almaya başladım.

d5da0bc0ca2d0ac0c98d4c88d41347a8.jpg

Herseyi denedim. 4 usb var 4ude 3.0 ss bir tanesi telefon falan sarj etmek için yüksek enerjili. Hatta asusun usb charge plus diye bir uygulamasi var onu kapamayida denedim olmadi. Herneyse googlea aldığım kod 43 hatasını yazdim. Benim gibi bu hatayi alan kişiler yazmış sonra biri yanlışlıkla usbyi yarım takmış ve çalışmış :D Bende denedim oldu :D

Bu nedir ya dedim :D

Hiç duyan oldu mu böyle saçma birşeyi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 11 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Selamlar.  Şöyle bir düşüncem var pc için bi ara konusu geçti sanırım. SSD almayı düşünüyorum biraz araştırdım ve şu ürüne karar verdim.  Kısaca videolara baktım. Uygulama şu şekilde diye naladım:

1. Mevcut HDD dekiler SSD nin kapasitedinden az olacak.

2. SATA kablosunu ve  güç kablosunu kasaya tak.

3. Ürünle gelen cd yi cdrom a tak, bios tan önceliği seç.

4. Sonra yedeklesin, pc kapandıktan sonra HDD deki kabloları çıkar.

Kullanmaya başla diye izledim ama kendime güvenemedim nedense. Malum tüm veriler silinirse aboooo.

Yanlış yazdığım, sizin şu şekilde yap dediğiniz bir şer ayrıca önereceğiniz ürün varmıdır?

@Yakup Çağatay Teşekkürler...

Teoman Saraç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

4 dakika önce, Teoman Saraç said:

Kapasite konusunda kararsiz kaldim 120 mi 240 mi?

+ - nelerdir fayda/zarar f/p?

Ücret sıkmayacaksa al 240 lığı. Bende 120 var. D diski oluşturmadım. Laptopdan çıkan hdd yi cd yuvasına takılan aparatla D yaptım mis gibi de oldu. 120 de yeterli gelir aslında

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben masaüstüne yapacam onun için arıyorum. 120GB 130 TL, 240GB 240 tl.. HDD ler 2 adet 1TB ve  2TB lık. Şöyle baktım kullandığım winde kaç GB klonlayacağını çözemedim diğer bir sorun da o.

Teoman Saraç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi, Yakup Çağatay said:

SSD'yi mümkün olduğunca büyük almaya çalışın :yeah: 

İlerisini düşündüğünde haklısın tabiki yüksek olan herzaman makbul. Birde yükleyeceğin programları SSD ye atacağını düşündüğünde yine 240 lık makbul ama fiyat biraz yüksek geldi..

Birde önereceğiniz başka marka model varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

13 dakika önce, Teoman Saraç said:

Kapasite konusunda kararsiz kaldim 120 mi 240 mi?

+ - nelerdir fayda/zarar f/p?

İmkan varsa 240'lık alın, ilerisi içinde yeriniz olur. Doğan abinin dediği gibi çıkan HDD'yi de cd yuvasına takar depo olarak kullanırsınız. Ben 250gb SSD + 1TB hdd kullanıyorum çokta memnunum. Windows ve 1-2 oyunu SSD'ye attım geri kalan tüm dosyaları HDD'de tutuyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 dakika önce, Teoman Saraç said:

İlerisini düşündüğünde haklısın tabiki yüksek olan herzaman makbul. Birde yükleyeceğin programları SSD ye atacağını düşündüğünde yine 240 lık makbul ama fiyat biraz yüksek geldi..

Birde önereceğiniz başka marka model varmı?

Ben bunu kullanıyorum; Samsung 250GB 850 Evo

Ama bu da yeter, ucuz ve iyi.

http://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-520mb-350mb-s-sata3-2-5-ssd-sdssda-240g-g25-p-BD803209

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.