Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Linea mi clio mu? 2010 model 50 binde 1.4 linea var clioya gore daha fazla ozellik var. aracta 5 bin tl lik hasar kaydi cikiyor değişen yok 4 parca lokal boya var dedi satıcı sag taraf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Linea mi clio mu? 2010 model 50 binde 1.4 linea var clioya gore daha fazla ozellik var. aracta 5 bin tl lik hasar kaydi cikiyor değişen yok 4 parca lokal boya var dedi satıcı sag taraf Linea tipik türk arabası Bazı ergonomi hataları var birde km aştımı elden çıkartmayı tercih eder tecrübeliler. Bunlar benim Linea yorumlarım Clio son kasa ise; onunda yorumları burada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 2011 model symbol aldik arac ilk sahibinden 49 binde exp.paket digital klima 2 airbag 4 cam oto.deri direksiyon simidi celik jant vs donanimli yorumlar icin tsk 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 2011 model symbol aldik arac ilk sahibinden 49 binde exp.paket digital klima 2 airbag 4 cam oto.deri direksiyon simidi celik jant vs donanimli yorumlar icin tsk Süleyman, hayırlı olsun keyifle kullanın.,. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Tsk ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 (düzenlendi) Honda Jazz Ya bende jazz oneriyorum ama fiyatları çok uçuk 20000 tl jazz çok zor. İkinci eli prim yapıyor. 2003 model 180000km jazz'imi focusu alırken 20000 tl vermiştim. Geçen sene 10 cu ay. Şimdi 25000 falan diyorlar. En mantiklisi yıllık km fazla değilse yada tüm takılmasına sıkıntı yoksa mazda 2 gibi geliyor bana. Jazz için çok fazla bu fiyatlar. Not: 180000 km yapmış tüm ama hala taş gibiydi hey hey..[emoji41] Nisan 19, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap