Serkan erden Oluşturma zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 27, 2015 arkadaşlar merhaba; yeni kasa focus 3,5 sedan aracıma bagaj altı krom çıta takmak istiyorum ama piyasada makyajsızlar için var. acaba makyalı ile makyajsız kasa sedanların bagaj kapak boyutları aynımıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 %99 aynıdır. (%100 hatta ) Ürünü alın deneyin olmazsa iade ediniz, akabinde buraya sonucu yazarsanız siz kılavuz olursunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 arkadaşlar merhaba; yeni kasa focus 3,5 sedan aracıma bagaj altı krom çıta takmak istiyorum ama piyasada makyajsızlar için var. acaba makyalı ile makyajsız kasa sedanların bagaj kapak boyutları aynımıdır. Sanırım bu soruya en güzel Kaan abimiz cevap verecektir.Görünüş itibariyle 3 ve 3.5 arasında arka kısım stoplar hariç aynı.Ama ebatlarda farklılık var mıdır? Bilemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 internetten almak yerine satışını yapan aksesuarcıda bakmak en iyisi.. internetten omsa marka cam rüzgarlık aldım, ancak havalar yagişlı olduğundan takmadım inşallah olur. çünkü rüzgarlıkta makyajsız focus için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Hocam makyaj ile bu tür yapı değişikliğine gidilmez. Kapı cam vs aynı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 internetten almak yerine satışını yapan aksesuarcıda bakmak en iyisi.. internetten omsa marka cam rüzgarlık aldım, ancak havalar yagişlı olduğundan takmadım inşallah olur. çünkü rüzgarlıkta makyajsız focus için. rüzgarlık uydu. sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Elinize metre alıp otoparktaki bir aracı ölçüp aracınızla kıyaslayın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Erol Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Sanırım bu soruya en güzel Kaan abimiz cevap verecektir.Görünüş itibariyle 3 ve 3.5 arasında arka kısım stoplar hariç aynı.Ama ebatlarda farklılık var mıdır? Bilemedim. fotoğrafınızdaki focus ön far grubu konusunda bilgi verme şansınız var mıdır acaba nereden temin edebilirim, ne kadara mal olur, kullanım konusunda şikayet ve memnuniyetiniz vs. bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 fotoğrafınızdaki focus ön far grubu konusunda bilgi verme şansınız var mıdır acaba nereden temin edebilirim, ne kadara mal olur, kullanım konusunda şikayet ve memnuniyetiniz vs. bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.. Sorularınızı ilgili konularda sormalısınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 (düzenlendi) Elinize metre alıp otoparktaki bir aracı ölçüp aracınızla kıyaslayınEngin abimizin dediği gibi ölçme şansı edindim az evvel. F3 bagaj altı uzunluğu 103,5cm Makyajlı 101,5 cm geliyor. Sizin krom takacağınız kısımı ölçtüm özellikle. Bagaj yapıları tamamen farklı Mart 28, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Burası farklı çıktı öyle mi ? 101 cm'e 13 cm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Burası farklı çıktı öyle mi ? 101 cm'e 13 cm Aynen abicim. Hatta bagaj kapağının şeklide farklı. Spoyler şeklindeki üst kısımın hatları daha yumuşak geliyor makyajlıda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Aynen abicim. Hatta bagaj kapağının şeklide farklı. Spoyler şeklindeki üst kısımın hatları daha yumuşak geliyor makyajlıda. Kaça kaç santim ? Yanlış olmuş yukarda. Spoiler kısmı tabiki farklı canım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Kaça kaç santim ? Yanlış olmuş yukarda. Spoiler kısmı tabiki farklı canım. Düzelttim 2 cm fark var fotoğrafınızdaki focus ön far grubu konusunda bilgi verme şansınız var mıdır acaba nereden temin edebilirim, ne kadara mal olur, kullanım konusunda şikayet ve memnuniyetiniz vs. bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.. Oktay abimizin konusunda ayrıntları var.Far kendisinin yapımıdır.Konusu burada buyrun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap