Burak Çatalcalı Oluşturma zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 27, 2015 Herkese Merhaba İyi Forumlar. Aracım 2010 Focus 2 HB Comfort Siyah. Belirli bir bütçem var aklımdada iki şık var ve hangisini yapsam diye karar veremedim Sizin önerileriniz bana yardımcı olacaktır 1- Titantium far - xenon far+sis - cam filmi - titantium spoiler 2- 17 jant lastik - helezon yay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Çakma zenon sevdanızdan kısa zamanda vazgeçmeniz dileğiyle, ben oyumu jant + yay seçeneğinden yana kullanıyorum. Bunların dışında titanium x far ve cam filmi seçeneğini de düşünebilirsiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Eğer bütçe yeterse 17jant lastik+yay+cam filmi - titantium spoiler . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çatalcalı Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Çakma zenon sevdanızdan kısa zamanda vazgeçmeniz dileğiyle, ben oyumu jant + yay seçeneğinden yana kullanıyorum. Bunların dışında titanium x far ve cam filmi seçeneğini de düşünebilirsiniz.. Hocam Mtec 8000k xenon alacağım.ancak dier seçeneklere malesef bütçe yetmiyor fikriniz için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Hocam Mtec 8000k xenon alacağım.ancak diğer seçeneklere malesef bütçe yetmiyor fikriniz için teşekkürler Bütçe yetmiyor diye insanların hayatı ile oynamamız gerekmiyor ama değil mi ? Sizin gözünüz rahatsız olmuyor mu bu tür uygulamaları görünce? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Hocam Mtec 8000k xenon alacağım.ancak dier seçeneklere malesef bütçe yetmiyor fikriniz için teşekkürler Merceksiz fara zenonu kaç kelvin yada ne marka taktığınızın önemi yok, karşınızdaki sürücülere işkenceden başka bir şey değil bu uygulama. Bu ve bir çok forumda bunun önüne geçmek için çabalıyor. Gelin bu sevdadan vazgeçin ve bütçeniz yettiği zaman mercekli tit x farına geçin. Şimdilik diğer seçenekleri düşünün derim. Yinede ısrar ederseniz trafikte çınlayan kulaklara hazırlıklı olun... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 (düzenlendi) kardeşim sen jant koy xenona ve yaya vereceğin parayla amerikan park +spoiler +cam filmi yaptır hatta bir öneride daha bulunayım spoilere masraf yapıcağına kendininkini gövde rengine boyattır Mart 27, 2015 Anıl Ö. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Diğer yapmayı düşündükleriniz çok güzel umarım hoş da olur fakat ben karşımda çakma xenon farları görünce yedi sülalelerine rahmet okuyorum hepsinin bir kaç kez de tehlike atlattım bu pislikten bunu da belirtiyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 1.öncelikle kardeş arabana cam filmi taktır.2.titanyum spoylerine gerek yok, senin spoylerinden pek bir farkıda yok.spoylerini boyatmana da gerek yok zaten araban siyah renkmiş.İleride istersen senin mevcut spoylerinin üzerine ek aparat takıyolar ondan yaptırabilirsin.3.Zenon far işine girmeni tavsiye etmem güzel bile olsa hep arabanla gecemi gezeceksin,far karartma yaptırsan hem daha uzuz hemde arabana çok güzel yakışır.4.17 jant ve makasları kestirmek bence arabanın konforunu düşürür 100 beygirlik arabanda birde tüp varsa sana tat vermeyebir.16 collejtion cantı taktırırsan bence daha güzel durur.hemde makasları kestirmek zorunda kalmazsın konforunda düşmez teker ebatlarınıda 16 .55 215 yaparsan bence en hesaplı ve en güzel konforlu görüntüyü sağlarsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çatalcalı Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Teşekkürler önerileriniz için ama alacağım far zaten mercekli ışık dağınık olmaz diye düşünüyorum rahatsız edici bi şekilde . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Hem titanyum far Hem xenon far yazınca tüm arkadaşlar ona göre yorumlamis Mercek varsa farlarda sıkıntı yaratmaz Sislere xenon takmayin ama . Beyaz ampuller var illa takmak istiyorsanız ondan taktirin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrullah Güllü Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 (düzenlendi) Klima düğmelerini Aliexpresten aldım 1 ay bekledim ama değdi. Işıklı hali ayrı bi güzel Kasım 24, 2015 Emrullah Güllü tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap