Orhan Develi Oluşturma zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 28, 2015 Arkadaşlar, aracımın ilk bakım'ını yakın bir tarihte yaptıracağım. Adana'da ikamet eden arkadaşlar, gittiğiniz servis ve memnuniyet durumunuzu paylaşabilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Adana ve Mersin'de farklı sevislerle görüştüm, fiyatlar değişkenlik gösteriyor ama hepsinin ortak söylemi; sabah 8:30 da birakın, öğlen teslim alırsınız. Arkadaşlardan tavsiyede bulunan olursa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Tavsiye edecek kadar tecrübem yok. Bir kez bakım yaptırdım Gizerler'i tercih ettim. Fiyat düşük olduğu için. Bir kez de güncelleme için Oto koç'a gitmiştim. Bir şey yaptıklarını düşünmüyorum. Yıkayıp geri verdiler gibi gelmişti bana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Teşekkürler Özer bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap