Eren Güzelkan Oluşturma zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 29, 2015 Arkadaşlar herkese iyi günler , benim sizlere bir sorum olucak. Ben aracımın bijonlarını değiştirmeye karar verdim , fakat bunla ilgili hiç bir bilgim yok. Alınırken neye dikkat edilir bunlar universalmıdır değil midir bilmiyorum. Almamın nedeni de üzerindeki kapakların düşüp gözüme her seferinde batması ve var olan kapakların çok kötü malzeme olup oynaması. Aldığınız kullandığınız bir ürün varsa paylaşırsanız sevinirim... Görüntü bu halde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Kapaksız bijon alıp onunla değişeceksiniz görüntü olarak bir şey değişmeyecek. Er-ol oto'da mevcut ben de oradan alıp değiştim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Bu kapaklı bijonların esprisi ne anlamadım, neden kapak ? söküp takarken illa birisi pert oluyor, yolda lastik patlasa bu kapaklar yüzünden lastik sökülmez bijon anahtarı tutmuyor. Garantiden değiştiriyorlar ama en son kızdım ve sabit kapaklı aldım hepsini tamamına 80 TL. vermiştim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eren Güzelkan Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Internette satanlar var renkleri falanda güzel ama bunlarin bir ölçüsü var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Internette satanlar var renkleri falanda güzel ama bunlarin bir ölçüsü var mıdır? Ben Eskişehir'de bir Ford yedek parçacısına girdim Mondeo sabit kapaklı bijon'u varmı diye istedim adam çıkardı verdi 5 TL tanesi dedi pazarlıkla 4 TL'ye aldım. Ölçü nedir bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 1,5 sene önce garantiden değiştirdim şuan hepsi sağlam. Gevşeme bile yok. Makinayla söküp takmak zarar veriyor sanırım bunlara bişey olmadı ama. Amacı parlak ve güzel görünmesi, herhangi bir işlevi yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Ben bunlardan aldım gayet memnunum fiyat olarakta uygun görüntü olarakta güzel parlak kapak falan da yok tavsiye ederim. http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=2343#.VRgqV9CDPqA8 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Ben bunlardan aldım gayet memnunum fiyat olarakta uygun görüntü olarakta güzel parlak kapak falan da yok tavsiye ederim. Tamam işte benim aldığımda bunlar, kapaksız, parlak ve sorunsuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuncay Ç. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Arkadaşlar herkese iyi günler , benim sizlere bir sorum olucak. Ben aracımın bijonlarını değiştirmeye karar verdim , fakat bunla ilgili hiç bir bilgim yok. Alınırken neye dikkat edilir bunlar universalmıdır değil midir bilmiyorum. Almamın nedeni de üzerindeki kapakların düşüp gözüme her seferinde batması ve var olan kapakların çok kötü malzeme olup oynaması. Aldığınız kullandığınız bir ürün varsa paylaşırsanız sevinirim... Görüntü bu halde Kışlık lastiklerimi değiştirirken aynı durumla karşılaştım, Bu bijon somunlarını hangi akla hizmet üretmişler anlam veremedim. kapağı çıkanların yerine 5 TL /adet krom ve yekpare bijon somunu satın aldım. Peyderpey tümünü yenileyeceğim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Eren Güzelkan
Arkadaşlar herkese iyi günler , benim sizlere bir sorum olucak.
Ben aracımın bijonlarını değiştirmeye karar verdim , fakat bunla ilgili hiç bir bilgim yok.
Alınırken neye dikkat edilir bunlar universalmıdır değil midir bilmiyorum.
Almamın nedeni de üzerindeki kapakların düşüp gözüme her seferinde batması ve var olan kapakların çok kötü malzeme olup oynaması.
Aldığınız kullandığınız bir ürün varsa paylaşırsanız sevinirim...
Görüntü bu halde
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap