Aykan Samet Uzun Oluşturma zamanı: Nisan 1, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 1, 2015 Merhabalar.Malum yaz geliyor çizikleri giderip parlatmak lazım aracı Ve gelelim konuya.Flex marka polisaj makinam var.Polisaj sırasında makina birden elektrik kesiyor ve yavaşlayıp tamamen duruyor.Elimi tetikten çekip tekrar basınca normal çalışıyor ve kısa süre sonra tekrar aynı sorun... Makinanın sorunu ne olabilir acaba ? Bizim çevrede (pendik) bu tür makinaları tamir eden biryerde bilmiyorum.Kimseye gösteremedim daha... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Kömürlü tip elektrik motoru varsa. Kömürleri bitmiştir. Herhangi elektrik motoru tamir eden bir yerde yatırabilirsin. Sanayide bobinajcilar isini çözer sok tak konur 10 20 tl birsey tutar. Pendikte sultanbeyli oto sanai bakabilirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Kömürlü tip elektrik motoru varsa. Kömürleri bitmiştir. Herhangi elektrik motoru tamir eden bir yerde yatırabilirsin. Sanayide bobinajcilar isini çözer sok tak konur 10 20 tl birsey tutar. Pendikte sultanbeyli oto sanai bakabilirsin.Kömürüne baktımda durumu iyi gibi.Kömürden olacağını sanmıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap