Gökhan Okutan Oluşturma zamanı: Nisan 1, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 1, 2015 merhaba arkadaşlar 2010 model trendX focus aldım fakat arabaya bindiğimde kapıları içeriden kilitlemek istiyorum ama kilit düğmesi bulamadım yardımlarını rica ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Düğme yok, kapı mandalının üstündeki parçayı içeri iteceksiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gökhan Okutan Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 peki yakup bey sürücü kapısında ki mandalı içeri itsem tüp kapıları içeriden kitlermi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Bunun için çift kilit özelliği olması gerekiyor ve bu özellik aracınızda yok. Titanium versiyonda var. Çocuklar için kapıları (iç bölümden) manuel olarak iptal etmeniz gerekiyor. Detaylar için kılavuzu indirip incelemenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gökhan Okutan Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 aslında sormak istediğim şuydu sürücü kapısında ki mandalı içeri itsem tüm kapılar mı dışarıdan açılmaz hale gelir yoksa sadece sürücü kapısımı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 aslında sormak istediğim şuydu sürücü kapısında ki mandalı içeri itsem tüm kapılar mı dışarıdan açılmaz hale gelir yoksa sadece sürücü kapısımı Tamamı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gökhan Okutan Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 teşekkür ederim birazdan deneyeceğim küçük bir oğlum var çok yaramaz arka kapıları içeriden kitlemek istiyorum kapıların iç yerinde anahtar ile çevirilen bir kısım var sanırım bunu çevirince arka kapılar içeriden hiç açılmaz hale geliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2015 Evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Gökhan Okutan
merhaba arkadaşlar 2010 model trendX focus aldım fakat arabaya bindiğimde kapıları içeriden kilitlemek istiyorum ama kilit düğmesi bulamadım yardımlarını rica ederim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap