Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 +1 Hafta bir cila yapmaya gerek yok, 2-3 ayda yapsanızda olur. Ama formül doğru. Abi bende takıntı vardı zaten siyah arabam bitek askerde oldu sprey cilam vardı sıkıldıkça yapıyodum ama yararını gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Abi bende takıntı vardı zaten siyah arabam bitek askerde oldu sprey cilam vardı sıkıldıkça yapıyodum ama yararını gördüm Hard wax başka iş quick wax ayrı, sen quick wax atmışsın. Attığın cila zaten max 1 hafta dayanıyor. Hard wax atarsan bunlara gerek kalmıyor. Takıntını anladım zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Kostakoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Kaç liran var? (Bütçe) Solma derecesi nedir? (Kaçıncı derece yanık) Arabaya daha ne kadar binmeyi planlıyorsun?(F/P) Gerçekten çok mu kötü görünüyor?( Vallah de!) Satıp yenisini alamaz mısın?(Gel sana bir sıfır araç alalım mantığı) Paran varsa olmayacak şey yok... Not: Bir fotoğraf ekleseydin,sana çok şey önerebilirdik sanırım. satmaya niyetim yok biniciyim geçen sene ayna gibiydi şimdi ise hiç yok yıkıyorum sanki yıkamamışım gibi parlaklığı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ergüner Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Sana iki secenek sunacagim. 1.Meguiars ürünleri kullanan bi yere gittirip pasta cila yaptirman sonrasinda Meguiars M34 alip aracini her yikamadan sonra bu spreyle silmen. Aylarca aracin parlak kalacaktir. 2.Biraz el becerin varsa benim gibi yapacaksin. Internetten A.100-150 tl arasi bir polisaj makinasi alacaksin. B.Meguiars M105 pasta 250ml.25 tl C.Meguiars M205 cila 250ml 25tl D.Meguiars M26 boya koruma 250ml. 40tl E.Meguiars M34 hizli cila 400ml 30tl F. Meguiars v4000..v8000 polisaj pedi 100tl. Bu pedler cok uzun omurludur bi kere alir yillarca kullanirsin. G. Internetten uygulama videolarini izleyip uygulayacaksin. Pastayi yilda bir kere cilayi canin istedikce yaparsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Anlattığınız şekilde bir boyaya polish şartCila ile bu aşamada sadece kendinizi kandırırsınız Polish (pasta) ile müdahale edildikten sonra istediğiniz ürünü istediğiniz gibi kullanabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap