Kadir Mermer Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2015 Merhaba hayırlı cumalar dün abim şirketin fiesta nın bakımını yaptırmış ve bakım sonrası servisten orjinal ford yazlık bakım seti almış aranızda kullanan var mı ? Kullanmadan önce bi fikir almak istedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Gök Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Partlatıcı ve temizleyicilerin olduğu standart bir kutu yazı kışı yok bu işin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Kışlık ta var bende buğ çözücü su kaydırıcı felan var küçük buz kırıcı kürek var antrifirizli cam suyu vardı sanırım birde [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Gök Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Kışlık ta var bende buğ çözücü su kaydırıcı felan var küçük buz kırıcı kürek var antrifirizli cam suyu vardı sanırım birde [emoji4] Bakım yapmanın yazı kışı yok anlamında söyledim ben ayrıca aşırı soğuk şehirlerde buğu çözücüymuş o buz kırıcıymış falan bir işe yaramıyor haberin olsun erzurumda bir buz oluyor değil buz sökücü iş makinesi aciz kalıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Bakım yapmanın yazı kışı yok anlamında söyledim ben ayrıca aşırı soğuk şehirlerde buğu çözücüymuş o buz kırıcıymış falan bir işe yaramıyor haberin olsun erzurumda bir buz oluyor değil buz sökücü iş makinesi aciz kalıyor Anladım [emoji4] ben kullanan var mı diye bi fikir alış verişi yapmak için açtım konuyu [emoji4] kışlık bakım setini işe yaraması bi yana kullanacak bir ortamım yok Antalya nın havası belli zaten [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Konuya dönecek olursak, sadece lastik temizleyciyi biraz kullandım, güzeldi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Konuya dönecek olursak, sadece lastik temizleyciyi biraz kullandım, güzeldi. Göğüs sütünü kullandın mı peki Ozan abi [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Göğüs sütünü kullandın mı peki Ozan abi [emoji4] Hayır sadece lastik temizleyici, belki birazda koku. Plastik aksamlara bir şey sürmeyi sevmiyorum beklenmedik etkileri olabilir. Heleki parlatacaksa uzak dursun Hafif nemli bir bezle tozunu almak bence yeterli. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Göğse her hangi bir süt vs sürmeyiniz zamanla korumaktan çok sertleşmesine sebep oluyor. Buğu ve cam kayganlaştırıcısı işe yarıyor ben kullanıyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Hayır sadece lastik temizleyici, belki birazda koku. Plastik aksamlara bir şey sürmeyi sevmiyorum beklenmedik etkileri olabilir. Heleki parlatacaksa uzak dursun Hafif nemli bir bezle tozunu almak bence yeterli. Bende sütü kullanma taraftarı değilim hafif nemli bezle temizliyorum bende sanırım sadece koku ve jant lastik için olanı kullanicam [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Yazlıkları da çıkmış. Ford'u bu konuda tebrik ediyorum. Yalnız ben de kışlık setten iki tane vardı. Buz çözücü ve buğu gidericiler işime yaramıyordu. Antifirizleri de güvenemediğimden kullanmadım (far için her antifiriz uygun değil diye bir şey okumuştum, o nedenle üzerinde "farlara zarar vermez" yazmayan antifirizleri kullanmıyorum). Sonuçta ikisini de hediye ettim. Sadece bir tanesinden hanım yağmur kaydırıcıyı aşırmış, camlara kullanıyor galiba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Yazlıkları da çıkmış. Ford'u bu konuda tebrik ediyorum. Yalnız ben de kışlık setten iki tane vardı. Buz çözücü ve buğu gidericiler işime yaramıyordu. Antifirizleri de güvenemediğimden kullanmadım (far için her antifiriz uygun değil diye bir şey okumuştum, o nedenle üzerinde "farlara zarar vermez" yazmayan antifirizleri kullanmıyorum). Sonuçta ikisini de hediye ettim. Sadece bir tanesinden hanım yağmur kaydırıcıyı aşırmış, camlara kullanıyor galiba Geçen sene almıştım ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Bugün bana verdiler yazlık Set. Çok hoşuma gitti. 5 tane sprey tarzı bir tane sünger. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 (düzenlendi) Ayakkabı süngeri değil mi o? Nisan 3, 2015 Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 [emoji4] evet ayakkabı süngeri . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap