Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Ben burda cenk hocamın yorumlarıyla zehirlendim ve 1.2 manuel golfümü aldım 4100 km oldu karma otalamam 6.6 lt. 190 km/h çok rahat yapıyor.Focus 2 den sonra çok sessiz geldi ortaokuldan beri girmediğim kütüphane sessizliğini bu arabada hatırladım(abarttım)ve engin hocam gibi 1.4 tsi higline fantazim benimde var tabii ki dsgli Volkan hocam eğer dogu arabası alacaksam hyundai tercihim olur hem 5 yil garantiside var i20 olabilir bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Ben burda cenk hocamın yorumlarıyla zehirlendim ve 1.2 manuel golfümü aldım hah hah haaa..focusclubtr ye bir de golf7 forumu açmamız lazım galiba. Focus III HB ten çok golf 7 HB sahibi var galiba :) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Bir Golf başlığı açalım Konuyu kirlettik burada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Bir Golf başlığı açalım Konuyu kirlettik burada. çok güzel olur zaten golf forumları geberik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Gelen yoğun istek üzerine forumumuz gereğini yapmış :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 (düzenlendi) Toyota'dan mesaj geldi. Plazaya bekliyorlarmış. İçlerine mi doğdu. [emoji41] Kesin yaris diye gider corolla alır çıkarım. Ford fiesta için girip focus aldım. Sonra yeni başlık. Volkan'ı nasıl bilirdiniz[emoji44] Nisan 4, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Arkadaş yiyecem kafayı cidden Bu aksam biz yaris'e sığarmıyız topigi acildi yemekte. Bu büyük o küçük [emoji16] Kimdi o evlenecek evlenme [emoji25] Her konuda bir sorun bulmak ve çıkmaza sürüklemek hanımların ortak tavrıdır. Bunu bilmek ve çözmek de her beyefendinin asli görevi... Kolay gelsin! Çözüm mü? Biraz masrafa girip beyaz bir Golf 1.4 TSI BMT 122 PS DSG almak. Memnun kalmaz ise ben alırım sizden arabayı... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Yaris için bildiriyorum. Sığmadık... Jazz için o kadar para verilmez. Renault Captur olabilir o yuksek ve sığdık. Sanırım devreyi yaktım. Satıp tabanvay sunmayı planlıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Yaris için bildiriyorum. Sığmadık... Jazz için o kadar para verilmez. Renault Captur olabilir o yuksek ve sığdık. Sanırım devreyi yaktım. Satıp tabanvay sunmayı planlıyorum. Hocam ix20 diye bir modeli vardı hyundai'in. Bir bakın isterseniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Hocam ix20 diye bir modeli vardı hyundai'in. Bir bakın isterseniz. Hocam i30 güzel diyor. İ20 bakmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Hocam i30 güzel diyor. İ20 bakmiyor. Yok abim bu iX20 zaten http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-ix20-otomatik-vites-cok-uygun-fiyat-205833324/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Şu ford otosan fiestadaki 1.0 powershifti courier ye koysaydi vallahi TR şartları için ideal araba olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 (düzenlendi) Flash flash son dakika Renoult Sport tourer olabilir dedikten sonra ben[emoji144] Nisan 5, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 @, yazmak istemezdim ama belli ki olay arabanın büyüklüğü ve şehir içi kullanımındaki zorluk değil. Senin durumunda olmak istemezdim. Daha önceeki Golf teklifim çözüm sağlar bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 B Sınıfı dizel dolu mu? C Sınıfı benzinli boş mu sorunsalına doğru akıyor durum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap