Volkan Ö. Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2015 (düzenlendi) Haberlerde denk geldim. Aracının şase nosu nu vermiş basina bunlar gelmiş. Bizin araçlarda on camda yazmiyor mu? http://otomobil.haber7.com/otogundem/haber/1335383-arac-sahipleri-dikkat-bu-tuzaga-gelmeyin Nisan 3, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Güvenmediğiniz kişilere vermeyiniz,Pek bir sorun olacağını zannetmiyorum.Siz olmadan aracın satışını yapamazlar.yapsalar bile araba sizde nasıl olsa işlemin sahte olduğu anlaşılır.Önemli olan arabamızın satışını yaparken dolandırılmayalım.satışını veripte parayı banka havalesiyle gönderiyoruz diye çok insanı dolandırıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Ön camda yazıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 İsteyen herkes 2 sn'de foto çeker ve gider yani alır şasi numaranızı. Burada tamamen dolandırıcılık mevcut. kendi adına düzenlenmiş sahte kimlik, noter onaylı araç satış belgesi ve ruhsat ile karşılaştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Gizlenmesi gereken birşey olsa ön cama görünür bir yere yazmazlardı diye düşünüyorum.Ruhsatta olurdu sadece.Gerçi Gizlenmesi gereken bilgilerimiz bile ortada duruyor ya (birkaç gün önce telefoncuya gittim masanın üzerinde 10 tane filan nüfus cüzdan fotokopisi duruyor bunlar ne burada dedim işlem yapılacak sistem yoktu abi dedi.bende insanların özel bilgilerinin olduğu belgenin burda durması hoşmu sizce dedim adam ters ters baktı) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2015 Bana hikaye çok saçma geldi. Arabayı alan ya dolandırıcılarla ortak yada adama araba vermeden satış yapmışlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap