Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Teşekkür ederim de, bana çok heyecan verici bir şey gibi gelmedi, arkadaş zoru ile yaptırdım... Benimkisi de nankörlük işte... Neyse canım darısı başınıza. İnsanoğlunun yaradılışı gereği elini uzatıp, biraz uzayıp elde edebileceği şey, elde edinceye kadar cazibesini koruyor. Demem o ki yarın bir gün bende arabayı alıp bunu taktırsam 1 hafta bilemedin 1 ay sonra gözüme bile çarpmayacak . Diğer bi deyişle elde edersin hevesin kaçar... Ama yinede uzun yıllar boyu kendinizinkiler dışında bir çok gözü üzerine çekeceği kesin .çünkü çok şık... :nazar: maşallah demeyi ihmal etmeyelim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Spoiler takanlara bir sticker daha verelim en iyisi Paylaşım için ve kırmadığınız için teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Güncelleme: Arka spoyler irisi ile değişti. güzel olmuş , orjinal parçamı ? fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyiz , birde benim bu aytozu gri boyayı tutturabilecek usta varmıdır acaba ... marşpiyeleri kendi rengine boyatma düşüncesindeyim , ama aracın boyası korkutuyor beni... spoiler'ı alsam onuda adam gibi boyayabileceklermi mechul... maşallah sizinkisi cuk olmuş fotoğraftan gördüğüm kadarı ile... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Plastik mi?Ben De Onu Merak Ediyorum Doğrusu?Plastik 150 Tl Olmaz gibi Geliyor Bana... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 güzel olmuş , orjinal parçamı ? fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyiz , birde benim bu aytozu gri boyayı tutturabilecek usta varmıdır acaba ... marşpiyeleri kendi rengine boyatma düşüncesindeyim , ama aracın boyası korkutuyor beni... spoiler'ı alsam onuda adam gibi boyayabileceklermi mechul... maşallah sizinkisi cuk olmuş fotoğraftan gördüğüm kadarı ile... Plastik mi?Ben De Onu Merak Ediyorum Doğrusu?Plastik 150 Tl Olmaz gibi Geliyor Bana... Orjinal mi bilmiyorum, pek umurumda değil. Plastik, ya da her ne ise, çıkanın yapıldığı malzemeden işte... Üzerinde barkodu, seri numarası, "Made in UK" yazısı, Ford logosu, sünger izolasyonu, vida yuvaları vb. her şey var ve işçiliği de çok düzgün. Yani atölye imalatı ise de umurumda değil çünkü gayet iyi duruyor. Daha önce Ali H.'de almıştı, hatta yakından fotoğraflamış, işte: Boya tabii ustanın becerisine bağlı, ama araçlar daha yeni olduğu için ciddi bir ton farkı olmaz, aytozu gri de sık bulunan bir renk. Sorun olmaz. Tek sorun şu adan Himpeks'in elinde yok, ama gelir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 bu arabada en beğendiğim özellik egzoz çıkışları ve kapı eşiği bu kapı eşiğini nerden bulabiliriz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Güzel olmuş Cem abi paylaşım için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Konu ecoboost ise akan sular durar bence de çok yakışmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Orjinal mi bilmiyorum, pek umurumda değil. Plastik, ya da her ne ise, çıkanın yapıldığı malzemeden işte... Üzerinde barkodu, seri numarası, "Made in UK" yazısı, Ford logosu, sünger izolasyonu, vida yuvaları vb. her şey var ve işçiliği de çok düzgün. Yani atölye imalatı ise de umurumda değil çünkü gayet iyi duruyor. Daha önce Ali H.'de almıştı, hatta yakından fotoğraflamış, işte: Boya tabii ustanın becerisine bağlı, ama araçlar daha yeni olduğu için ciddi bir ton farkı olmaz, aytozu gri de sık bulunan bir renk. Sorun olmaz. Tek sorun şu adan Himpeks'in elinde yok, ama gelir... Teşekkür Ederim Abi Saolasın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Orjinal mi bilmiyorum, pek umurumda değil. Plastik, ya da her ne ise, çıkanın yapıldığı malzemeden işte... Üzerinde barkodu, seri numarası, "Made in UK" yazısı, Ford logosu, sünger izolasyonu, vida yuvaları vb. her şey var ve işçiliği de çok düzgün. Yani atölye imalatı ise de umurumda değil çünkü gayet iyi duruyor. Daha önce Ali H.'de almıştı, hatta yakından fotoğraflamış, işte: Boya tabii ustanın becerisine bağlı, ama araçlar daha yeni olduğu için ciddi bir ton farkı olmaz, aytozu gri de sık bulunan bir renk. Sorun olmaz. Tek sorun şu adan Himpeks'in elinde yok, ama gelir... Orjinal mi bilmiyorum, pek umurumda değil. Plastik, ya da her ne ise, çıkanın yapıldığı malzemeden işte... Üzerinde barkodu, seri numarası, "Made in UK" yazısı, Ford logosu, sünger izolasyonu, vida yuvaları vb. her şey var ve işçiliği de çok düzgün. Yani atölye imalatı ise de umurumda değil çünkü gayet iyi duruyor. Daha önce Ali H.'de almıştı, hatta yakından fotoğraflamış, işte: Boya tabii ustanın becerisine bağlı, ama araçlar daha yeni olduğu için ciddi bir ton farkı olmaz, aytozu gri de sık bulunan bir renk. Sorun olmaz. Tek sorun şu adan Himpeks'in elinde yok, ama gelir... harika valla , 150 tl ye inşallah bulabilirim bende darısı başımıza ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Uzun zamandır formda yoktum ama ecoboost konusunu yeniden açalım madem İstanbul'dan Van'a dün geldim.Aracım 2011 model ecoboost 100-120 km hız aralığında kullanmaya gayret gösterdim bazen kapıldığımda oluyordu çerez niyetine:) yapılan km 1725 tüketilen benzin 100 lt iki depo bile değil (depo 55 lt x2=110 lt).Şimdi soran olabilir nasıl 100 lt hesabı yaptım diye onu da açıklayayım; toplamda 460 TL lik benzin aldım hele ki bu taraflara doğru benzinin fiyatı 4,70 lerde Van'da ise 4,79 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 5.8 lt yakmişsiniz galiba yanlis hesaplamadiysam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Uzun zamandır formda yoktum ama ecoboost konusunu yeniden açalım madem İstanbul'dan Van'a dün geldim.Aracım 2011 model ecoboost 100-120 km hız aralığında kullanmaya gayret gösterdim bazen kapıldığımda oluyordu çerez niyetine:) yapılan km 1725 tüketilen benzin 100 lt iki depo bile değil (depo 55 lt x2=110 lt).Şimdi soran olabilir nasıl 100 lt hesabı yaptım diye onu da açıklayayım; toplamda 460 TL lik benzin aldım hele ki bu taraflara doğru benzinin fiyatı 4,70 lerde Van'da ise 4,79 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 5.8 lt yakmişsiniz galiba yanlis hesaplamadiysam 5,7 küsüratıda vardı evet 5,8 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap