Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Zevk işi abi Ben genel tabir söyledim Kompakt bir araç HB tasarlanır sadece 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 14.01.2012 - 20:15 tarihinde, YkP CgTy yazdı: Zevk işi abi Ben genel tabir söyledim Kompakt bir araç HB tasarlanır sadece Ama Focus 3 için sedan üzerine tasarlandığı söylendi hep. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 14.01.2012 - 20:35 tarihinde, ÜmitVaysaloğlu yazdı: Ama Focus 3 için sedan Üzerine tasarlandığı söylendi hep. Kim söyledi Neyse konuyu dağıtmaya gerek yok sanırım..Zevk işi..Detay için F3 genel başlıkları mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 14.01.2012 - 19:16 tarihinde, oğuz mete yazdı: cem abi ye benim kanaatim ve kişisel düşüncem sedan daha çokk yakışır..hb sanki daha çook gençlere,tek yaşayanlara hitap ediyormuş gibi... Cem abi kim? Adam genç delikanlı yahu. Bıyıkları daha yeni terliyor onun. Bakmayın fotoğraftaki adama. O foto çakma.. Google dan bulup koymuş.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 14.01.2012 - 20:50 tarihinde, YkP CgTy yazdı: Kim söyledi Neyse konuyu dağıtmaya gerek yok sanırım..Zevk işi..Detay için F3 genel başlıkları mevcut K,m söylemiş bilmem ama doğru söylemiş. Arabanın genel çizgisine bakıldığında bu açıkca görülüyor. Keşke sedan değilde liftback yapsalarmış.. Eğer sedan ile HB aynı para olmuş olsaydı o bagaj saçmalığına rağmen sedan alırdım. Yandan bakıldığında arkası HB e kıyasla çok daha derli toplu gözüküyor. Ama derli toplu gözüküyor diye üstüne para vermem.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 (düzenlendi) 14.01.2012 - 22:18 tarihinde, Mertol Kip yazdı: Cem abi kim? Adam genç delikanlı yahu. Bıyıkları daha yeni terliyor onun. Bakmayın fotoğraftaki adama. O foto çakma.. Google dan bulup koymuş.. biz resimden dolayı öyle dedik ..ama bazen yazışlarında yiğenim falan diyor..demek bizi kandırıyormuş... :D öyleyse hb araba yakışırrr Ocak 14, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 14.01.2012 - 22:18 tarihinde, Mertol Kip yazdı: Cem abi kim? Adam genç delikanlı yahu. Bıyıkları daha yeni terliyor onun. Bakmayın fotoğraftaki adama. O foto çakma.. Google dan bulup koymuş.. Heeehhhhee! Ben bunu yemem, Cem beyin bir söyleşisini okudum tesadüfen nette, aynı adam duruyordu karşımda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 14.01.2012 - 19:16 tarihinde, oğuz mete yazdı: cem abi ye benim kanaatim ve kişisel düşüncem sedan daha çokk yakışır..hb sanki daha çook gençlere,tek yaşayanlara hitap ediyormuş gibi... Oğuzcum bu tamamen zevk meselesi, bence HB otomobile çok daha fazla yakışan, büyük bagaj kapağı, katlanabilir koltuklar ile gerektiğinde geniş yükleme alanı sağlayan pratik bir tasarım şekli. Özellikle kompakt sınıfta da tercih edilmesi gereken tasarım. Ama alışkanlıklar ve beklentiler seçimi belirliyor, sÖz gelimi Türkiye'de sedan ilk tercih iken Almanya'da araçların yarıya yakını steyşın. Bana daha sportif geliyor HB ve EB ile daha uyumlu ve sedana gÖre daha hoş gÖrünüyor gÖzüme, yani gerçekten zevk meselesi. Ayrıca kemik yaşım "moruk" sıfatına aday da olsa ruhum hala genç... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Efendim size yakşanı budur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Cem hocam yazınızın en sonunu okumamışm şimdi gördüm Bazen bende sadece focusumu kullanmak için hafta sonları kemere olimposa giderim bir çay içer donerim hem kafamdaki doluluğu atmak hemde sadece focusun keyfine varmak için yalnız değilmişim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 14.01.2012 - 23:34 tarihinde, Tolga KARACA yazdı: Efendim size yakşanı budur. N'apacan bunu ya... Beyaz olsa ambulans siyah olsa cenaze arabası.. Geç abijim geç.. CemBo nun kalemi bu bence.. Hem üstüde açık.. Antalya da ooof püfür püfür.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 14.01.2012 - 23:34 tarihinde, Tolga KARACA yazdı: Efendim size yakşanı budur. Çok da yabancısı değilim... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Cem bey Mercedes le yakınlaşmanızı bizlerle paylaşmak ister miydiniz; tecrübenizden faydalanarak bizler de hayal kursaydık?! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Ambulans demiştim demi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Tıp okuyasım geldi . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap