Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 fekat tr da durum böyle hala istedigine eminmisin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 16.01.2012 - 05:44 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Çok da yabancısı değilim... Ambulans olur cenaze olur farketmez ama nere gidiyorsanız emin olun Çabuk ulaştırır.İÇindeki canavarın sembolik harfleri AMG. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 16.01.2012 - 08:54 tarihinde, Tolga KARACA yazdı: Cem bey Mercedes le yakınlaşmanızı bizlerle paylaşmak ister miydiniz; tecrübenizden faydalanarak bizler de hayal kursaydık?! http://turkacil.net/tosfedin-medikal-patronu-y-doc-dr-cem-boneval/ Biraz beni anlatan bir röportaj, Mercedes fotoğrafının üstündeki iki paragraf otomobil meraklılarına hitap edebilir. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Ben bunları daha önce okumuş, Cem beyle de ufak ta olsa bu konu hakkında bir muhabbetimiz olmuştu. Cem bey'e hangi karoser yakışır tam emin değilim ama, Ecoboost'a kesinlikle üç kapı hp ve beş kapı hb yakışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2012 16.01.2012 - 13:39 tarihinde, Cem Boneval yazdı: http://turkacil.net/...dr-cem-boneval/ Biraz beni anlatan bir röportaj, Mercedes fotoğrafının üstündeki iki paragraf otomobil meraklılarına hitap edebilir. Mükemmel bir tecrübe olmuş zevkle okudum . Devamının gelmesi dileğiyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2012 Ama anlamadım; Cem bey kendisine yakıştırdığım V8 Biturbo Wagon u beğendi mi beğenmedi mi?!? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Cem abinin röportajını bende yeni okuma fırsatı buldum çok güzel bi röportaj olmuş.Bu arada AMG kullanım teklifinin yarattığı heycanı tahmin edebiliyorum,beni hayali bile heycanlandırıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Bence motoru onaylamıştırda,kasayı beğendiğini sanmıyorum ,ufak tefek bi kasada güçlü motoru tercih edeceğini düşünüyorum Cem abinin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 16.01.2012 - 13:39 tarihinde, Cem Boneval yazdı: http://turkacil.net/...dr-cem-boneval/ Biraz beni anlatan bir röportaj, Mercedes fotoğrafının üstündeki iki paragraf otomobil meraklılarına hitap edebilir. atlamışım...çok zevkle okudum...teşekkürler hayatımızın bir yanlarına dokunduğunuz için... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 17.01.2012 - 16:36 tarihinde, Tolga KARACA yazdı: Ama anlamadım; Cem bey kendisine yakıştırdığım V8 Biturbo Wagon u beğendi mi beğenmedi mi?!? Sence??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 22.01.2012 - 18:03 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Sence??? Keyifli sürüşler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Yakın zamanda yapmayı planladığım test ve buraya yazacaklarım için bana çok ciddi ışık tutan muhteşem bir makale olmuş. Citation Index'e eklenir, bir hakemli dergide de yayımlanır kalitede... Teşekkürler, her kelimesinden keyif aldım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Aydın Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Arabayı aldıgınız tarih merak ettim bende mars turuncusunu aldım 49.500 tl 28-09-2011 sıfırı 55.000 ama şimdi sıfırları 58.000 tl olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Aydın Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Cem bey size birşey daha sormak istiyorum sehiriçi,şehirdışı,ve ortalamayakıt tüketimi ne kadar yada yakıtınız ne kadar bilgi verirseniz cok memnun olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Maalesef hala pek şehirler arası gidemedim, en fazla Belek - Kemer, onlar da 30 km mesafede. Antalya şehir içinde (13 km yolu yarım saatte alıyorum, yoğunluk hakkında fikir versin diye) ort. şu sıralarda 8.4, soğuktan etkileniyor... 8'e düştüğü oldu, 9'a çıkmadı sayılır. Sakin ama olabildiğince hızlı kullanıyorum. Vites değiştirme 2000-2500dd, dizel gibi gaz yediği için çok rahat gidiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap