Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bize Kore mantığı lazım [emoji1] Twitter , hah o nedir? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüdai Özcan Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 ne zaman kapandı ne zaman açıldı ?.ben bir deneyim dedim erişim var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Türkiye'nin talep ettiği ve söz konusu sitelerin kaldırdığı bir paylaşım var mı acaba? Özgür ve özgürlükçüler ya... Siz istemeseniz de özgürlük sokuyorlar işte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 @Servet Özkan,vaaay reklamı yabıştırırım diyosun Maksat işiniz görünsün, bedava hizmetin reklamı mı olur (Bak bak yine reklam yaptım alttan alttan ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 @Servet Özkan,bence de bu harika, kullanışlı ve tamamen bedava hizmetin reklamı olmasına gerek bile yok.. bu harika, kullanışlı ve tamamen bedava hizmet için verdiğin link dolayısıyla sana teşekkür ederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 @Servet Özkan,bence de bu harika, kullanışlı ve tamamen bedava hizmetin reklamı olmasına gerek bile yok.. bu harika, kullanışlı ve tamamen bedava hizmet için verdiğin link dolayısıyla sana teşekkür ederiz Spontan harikasın, biliyosun değil mi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 @Servet Özkan, Servet bunu bilgisayarımıza kuruyoruz . 3 gün sonra banka hesabımızı bomboş bulmuyoruz değil mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Amaçla yapılan işin bir bağlantısı olması lazım. Amaç belli zaten ; o değilde bunun doğru bir işlem olduğunu düşünebilmek akılalmaz bence ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 @Servet Özkan, Servet bunu bilgisayarımıza kuruyoruz . 3 gün sonra banka hesabımızı bomboş bulmuyoruz değil mi Eheauehea, abi chrome browserına kuruyorsun Çalınan çırpınan bişey yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 değerli savcımızı zamanın da kurtaramadılar görüntülerin servisini engelleyemediler ama başka erişimleri engellediler pek manidar geldi seçimler yaklaşırken 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Savcı için erişim engellenmedi bence. Daha önce 7 nisanda ortaya çıkacağı söylenen kasetler için olabilir. Zamanlaması manidar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 (düzenlendi) Terör propagandası mı yapılsın yani? Adamlar savcının başına silah dayamış ve her yerde resim video paylaşıyor. Buna hangi Avrupa ülkesi izin verir acaba? Yakın zamanda Almanya'da meydana gelen olaylarda basına yansıyan doğru düzgün kaç kare gördünüz? Ya da başka gelişmiş(!) ülkelerde... Söylediklerime siyasi gözle bakmayın. Ancak özgürlük birilerinin amacına hizmet mi etmektir? Zaten terörün istediği de bu değil mi! Ben de kapatılsın, kısıtlansın demiyorum; ancak varsa üçüncü bir seçenek söyleyin de bilelim. Savcıyı kurtamadık resimlerini kurtarmaya çalışıyoruz.. Teror propagandası şimdi mi aklınıza geldii..İşid milletin boğazını keserken oturup milletçe izledik ,hatta ülkemizden katılımlar bile oldu..Pkk yıllardır Dağ şarkıları vb görüntüleriyle youtubeye video paylaşırken neredeydiniz.....Youtubeye yazın bakalım ne zamandan beri teror örgülerinin paylaşımları varmış.. Nisan 6, 2015 Levent Okutan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 @Servet Özkan,bence de bu harika, kullanışlı ve tamamen bedava hizmetin reklamı olmasına gerek bile yok.. bu harika, kullanışlı ve tamamen bedava hizmet için verdiğin link dolayısıyla sana teşekkür ederiz Bedava şeyden işkillenirim ben hacı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bedava şeyden işkillenirim ben hacı Tamam sana 30 tl olsun o zaman bedava değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Tamam sana 30 tl olsun o zaman bedava değil Yıllıksa o da ucuz... Var bi iş yine... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap