Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yıllıksa o da ucuz... Var bi iş yine... Aylık. Al yada kasadan çekil müşteriler sırada bekliyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Aylık. Al yada kasadan çekil müşteriler sırada bekliyo İstemiyorum... Neyse ben sokağa çıkma yasağı gelmeden bi spora gidip geleyim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Savcıyı kurtamadık resimlerini kurtarmaya çalışıyoruz.. Teror propagandası şimdi mi aklınıza geldii..İşid milletin boğazını keserken oturup milletçe izledik ,hatta ülkemizden katılımlar bile oldu..Pkk yıllardır Dağ şarkıları vb görüntüleriyle youtubeye video paylaşırken neredeydiniz.....Youtubeye yazın bakalım ne zamandan beri teror örgülerinin paylaşımları varmış.. Sancınız ne onu anlamadım. Paylaşılsın o zaman. Herkes izlesin katliamı, namussuzluğu. İşi siyasî mecraya çekmeyin. Söylediklerimden nasıl böyle sonuçlar çıkardınız? Vay arkadaş ya... O videolar engellenmesin mi dedim? Derdiniz, davanız ne? Beni ne kadar tanıyor, hangi davayı güttüğümü, ne zaman nerede olduğumu nereden biliyorsunuz? Bu peşin hükümlerin dayanağı nedir? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yorumsuz demekle birlikte Benim Mesleğim İnternet ve bilişim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Ülkenin cılkının çıktığını gösteren ne ilk; ne son yasak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Kafamızı yine kuma gömmüşuz deve kuşu misali... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Sancınız ne onu anlamadım. Paylaşılsın o zaman. Herkes izlesin katliamı, namussuzluğu. İşi siyasî mecraya çekmeyin. Söylediklerimden nasıl böyle sonuçlar çıkardınız? Vay arkadaş ya... O videolar engellenmesin mi dedim? Derdiniz, davanız ne? Beni ne kadar tanıyor, hangi davayı güttüğümü, ne zaman nerede olduğumu nereden biliyorsunuz? Bu peşin hükümlerin dayanağı nedir? Farklı şeyleri tartışıyoruz sanıyorum gerilmek gereksiz. Evet hangi teröristin ne paylaşımı varsa kaldırılsın. Ama sistem buna kolayca müsade etmediği için tümden yasaklıyoruz girişi. Kızılan nokta burada başlıyor. Üstelik biz ülke olarak gözlerimizi kapatınca görmüyoruz ama malzeme orada durmaya devam ediyor. Üstelik bunlar gene kapadılar falanca içerik yüzünden diye dünya medyasına malzeme olup bahsedilen görüntüleri tekrar tekrar dünyaya yayınlamalarına sebep oluyoruz. E sonuç, biz göremeyince ne çözülmüş oluyor. Koca bir sıfır. Bu engellemeyi yapanda işin saçmalığını biliyor ama yapmaya devam ediyor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Twitter yine gitti, facebook'da gitmiş gibi sanki ben giremiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Face bende de gidik. Girilmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Yalçın Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 twitter facebook yok youtube erişiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Sadece twitter yok.diğerleri açık bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Bugün de hepsi engellenmiş henüz fark ettim Gün boyu dışardaydım, telefon face'de geçmişi gösteriyormuş. Bende diyorum 'niye kimse bir şey yazmıyor?' Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 En güzel yaptıkları şey. Hatta tek yaptıkları şey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Hotspot Shield Zenmate Proxfree vs vs vs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2016 At gözlüğü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap