Ömür Ayta Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2015 Arkadaşlar merhaba 2013 model trend x focusuma gündüz ledi be farlara xenon takmayı düşünüyorum gündüz ledini nerden alabilirim xenon fardada kaç kelvin tercih edersiniz fikirlerinizi görmek isterim saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Arkadaşlar merhaba 2013 model trend x focusuma gündüz ledi be farlara xenon takmayı düşünüyorum gündüz ledini nerden alabilirim xenon fardada kaç kelvin tercih edersiniz fikirlerinizi görmek isterim saygılar Xenon u merceksiz halojen fara takmayı düşünüyorsanız düşüncelerimi açıkcası söylememeyi tercih ederim.Karşınızdan gelenleri de düşünmek gerekir benim kanımca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 (düzenlendi) Merceksiz fara xenon bu forumda kimseye tavsiye edilmedi,edileceğinide sanmıyorum. He yok mercekli far alıp uygulayacağım dersenizde zaten 2dk'lık bir aramayla tatmin edici cevaplara ulaşmanız mümkün. Gündüz farı zaten mercekli farda da olacağından iki işlemle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Mercekli far şu an için size uymuyorsa xenon sevdanızdan vazgeçip sadece gündüz farı için Er-ol oto'ya danışabilirsiniz,bir aralar satıyorlardı. Farlara da halojen beyaz far alıp uygularsınız en temizi olur. Nisan 6, 2015 Semih G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Çakma xenon takip milleti kör etmeyin ve de kulaklarınızi düşünün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap