Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2018 2 dakika önce, Süleyman Can Şahin yazdı: Focus 3 ile MCA kasa arasımda kıyas konuları varmıdır . Foruma baktım ama bulamadım Bu konuya ve genel olarak buraya bakılabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Can Güldalı Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 @Yakup Çağatay Hocam videonun 11:03'ü dakikasında bahsettiğiniz vurma problemi benim araçta var ben bu konudan dolayı yakınıyordum ancak hiç düzgün sonuç bulamadım kapı içlerine yalıtım yaptırdım kendimce pek bi fayda etmedi bu dediğiniz yeri fotoğrafta pek anlayamadım burası tam olarak neresi oluyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yedim bu dertten ayrıca mca ile düz focus 3 ün hoparlörleri aynı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 6 dakika önce, Eren Can Güldalı yazdı: @Yakup Çağatay Hocam videonun 11:03'ü dakikasında bahsettiğiniz vurma problemi benim araçta var ben bu konudan dolayı yakınıyordum ancak hiç düzgün sonuç bulamadım kapı içlerine yalıtım yaptırdım kendimce pek bi fayda etmedi bu dediğiniz yeri fotoğrafta pek anlayamadım burası tam olarak neresi oluyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yedim bu dertten ayrıca mca ile düz focus 3 ün hoparlörleri aynı mı? Kapı içine yalıtım + iyi bir hoparlör değişimi yapabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Can Güldalı Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 42 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Kapı içine yalıtım + iyi bir hoparlör değişimi yapabilirsin. peki mca da kullanılan hoparlörler aynı mı farklı mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2019 8.01.2019 - 16:42 tarihinde, Eren Can Güldalı yazdı: peki mca da kullanılan hoparlörler aynı mı farklı mı 6 hoparlörlüler aynı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap