Mehmet Ertürkk Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2015 Arkadaşlar herkese iyi gunler aranıza yeni katıldım.. benim 2004 focus var .. on ızgarası ni siyaha boyasam olurmu yoksa komple tamponmu değişecek? Arkadaşlar herkese iyi gunler aranıza yeni katıldım.. benim 2004 focus var .. on ızgarası ni siyaha boyasam olurmu yoksa komple tamponmu değişecek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Hangi ızgarası? Net renklerin belli olduğu fotoğraf ekleseniz keşke bizde bir şeyleri görebilsek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ertürkk Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Hangi ızgarası? Net renklerin belli olduğu fotoğraf ekleseniz keşke bizde bir şeyleri görebilsek. masbiyerle ızgara arası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Marşbiyer diye kapı altlarına diyoruz. Sanırım siz, alt ızgara ile tampon altı lastiği arasında kalan kısımdan bahsediyorsunuz. Gerçi hiç bir şekilde farketmez, boya için tampon değişmez.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ertürkk Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Marşbiyer diye kapı altlarına diyoruz. Sanırım siz, alt ızgara ile tampon altı lastiği arasında kalan kısımdan bahsediyorsunuz. Gerçi hiç bir şekilde farketmez, boya için tampon değişmez.. Aynen öyle murat bey teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap