Halil İbrahim Çam Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2015 iyi günler, Ford Focus 2001 handback ambiante modelli arabam var ve vites sorunum var ilk aldıgımda vites halatı koptu ve yerli yapım taktırdım bunda da ğiriş yerleri bol geldi yerli yapım oldugundan iplerle filan baglıyoruz idare ediyor ama tak etti artık orjinal almaya karar verdim http://www.onlinefordyedekparca.com/U692,150,vites-halati-16-s-br-xs4r-7e395-bg-debriyaj-xs4r-7e395-bg.htmbu sitedeki benım arabama uygunmudur uygun olup olmadıgını nasıl anlarız bi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 ER-OL otomotiv var forumda aratında çıkar. Sanırım yardımcı olurlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Lütfen size gelen özel mesaj ve kabul ettiğiniz üyelik şartlarını yerine getiriniz. Adamların söylediğine göre parça uyuyor, detaylı bilgi için servise ulaşın veya sponsorumuza sorun o size yardımcı olur seve seve. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil İbrahim Çam Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Bana kesin bir cevap lazım ona göre parçayı getirticem. Er-ol otomativ i arasam ordan bana bilgi verebilirlermi acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Bana kesin bir cevap lazım ona göre parçayı getirticem. Er-ol otomativ i arasam ordan bana bilgi verebilirlermi acaba ? Arayın yardımcı olurlar. Burda birçok kişiye yardımcı oldular. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap