Volkan Ö. Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2015 Gülben Ergen ve Focus 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Arabanızın kıymetini bilin işte nefes alan herkes birgün focuslanacaktır bu fani dünyada.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 (düzenlendi) Gülben hanım''ın focus tercihinin forum üyeleri üzerindeki etkisini arastirmak istiyorum. Forum'a üye olur mu? Cem Yılmaz'ın arabasından daha ünlü olur mu ? Acaba stiker ister mi? Nisan 10, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2015 (düzenlendi) Bu fotoğraftan sonra hiç bir fotoğraf beni şaşırtmaz :D Nisan 10, 2015 Kutluhan A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Kiralık o araç kiralık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 papa tribünlere oynuyor. milyar euroya hükmediyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Clio nun arkası yere yapışmış ne kadar ağırlık varsa artık arkada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 ...aslında kendisinden hiç hazzetmiyor olsam da Papa İstanbul'da Zırhlı Araç yerine clio ile dolaşarak iki şey yaptı. Bir - Güvenliğini komple ev sahibi ülkenin (yani bizim) omuzlarımıza yıktı, onun başına İstanbul'da bir durum gelse ondan sonra ayıkla pincin taşını.. İki - Dostuna, düşmanına "üzerime gelirseniz diğer yanağımı dönmem" mesajı verdi (o dönemde papa'nın seyahati pek istenmiyordu...malum!) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Herkesin papasına kimse karışamaz Onun papası, bunun papası. Hani benim sütlü papam Özledim.. (Papa nedir herkes bilmez tabi yadırgamıyorum sizleri ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Herkesin papasına kimse karışamaz ..valla o benim papa'm değil, kendisine (kişiliğine) bi lafım yok ama onun makamının ta ...... neyse, bozmayayım ağzımı. Sustum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 ..valla o benim papa'm değil, kendisine (kişiliğine) bi lafım yok ama onun makamının ta ...... neyse, bozmayayım ağzımı. Sustum ohoo o bu: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 (düzenlendi) François DS5'e biniyor Bu adamlar mı değişik bizim ülkemizdekiler mi bilmiyorum ? Edit: Arabadanda hoşlaştım şimdi bak. Nisan 11, 2015 Kutluhan A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 (düzenlendi) Bazıları arabaya karizma karar. Nisan 11, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap