mahmut baylan Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2015 2010 trendx Aracıma sonradan sis farı taktırdım ve farlar sönük yanıyor usta xenon takman gerekir diyo bunun başka bir çözümü var mı arkadaşlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 var usta değiştirmek gibi misal. Böyle ustalık olmaması lazım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Sönük. Kime göre ? Neye göre.. Ortada bir far kısıklığı varsa devreler kontrol edilir veya ampül değişir. Keyfen sönük kaldıysa apaçi işleri yapılır; xenon gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 mahmut baylan Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Keyfi değil orjinele göre baya sönük xenon takmak istemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Keyfi değil orjinele göre baya sönük xenon takmak istemiyorum Soruya istinaden; çözümü yetkili servis veya işi bilen özel serviste. Arızayı tespit edecekler, uzaktan yardım etmek zor; şimdiden kolay gelsin. Çözülür kafana takma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 mahmut baylan Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Tesekkur ederim ustayi degistircem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Tesekkur ederim ustayi degistircem +1 ... doğru karar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
mahmut baylan
2010 trendx Aracıma sonradan sis farı taktırdım ve farlar sönük yanıyor usta xenon takman gerekir diyo bunun başka bir çözümü var mı arkadaşlar ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap