Burak Yumuşak Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2015 Merhabalar 2014 kasa focus sedan aracımız var egzoz ilave eklettirmek istiyorum sol tarafa bunu yaparsak araç yeni olduğu için garanti dışı kalırmı ve egzozdan biraz ses gelmesi için heralde susturucu iptali oluyormuş.İptali dahilinde araca bi zararı olurmu mekanik olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 iptal olmadan yeni bir delik açarak da yapılıyor. ancak rölantide dalgalanma sorunu yaratırmı emin değilim. benim aracım benzinli sağdan eksozlu, ben sadece çift başlık yaptırdım. bence bu işin ustası Emil Usta'dır. Maslak oto sanayide. garagemaslak olarak ta internette aratabilirsin. bir ara sor, kendisine danış istersen. olmayacak şeye yaparız hallederiz falan demez yani aklındakiler netleşir en azından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Konunun temeline inerek boştan yere para harcarsın. Günün sonunda bu olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Konunun temeline inerek boştan yere para harcarsın. Günün sonunda bu olur buna katılmamak elde değil... hevesini de kırmak istemem hocam ama sonucunda sedan bir aile arabası bu, max 1.6 motor var yani. iki koldan toplamda 4 çıkış biraz fazla olmaz mı? paran cebinde kalsın, sadece çıkışına bir ek yap bas gaza git. onun yerine yakıt alırsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 buna katılmamak elde değil... hevesini de kırmak istemem hocam ama sonucunda sedan bir aile arabası bu, max 1.6 motor var yani. iki koldan toplamda 4 çıkış biraz fazla olmaz mı? paran cebinde kalsın, sadece çıkışına bir ek yap bas gaza git. onun yerine yakıt alırsın +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Yumuşak Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 GEÇEN HAFTA YAPTIRDIK EGZOSTAN GELEN BORUYA EK OLDU BİR NEVİ SUSTURUCU VARKEN YOKMUŞ GİBİ SES ÇIKARTIYOR OTOPARKTAYKEN VİDEO ÇEKMİŞTİM YOLDAYKENDE ÇEKİP ATICAĞIM BUYRUN LİNK https://www.youtube.com/watch?v=pzySwbpzqLY Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Lütfen küçük harf ile devam ediniz aksi hallerde iletilerinizi silmek zorunda kalırız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2015 Yazık ya arabaya komşuya çevreye -1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buğra T. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Sesi beğendim kesiciye girdikten sonraki patırdamalar varex gibi mübarek kazan karışık ve büyükse üst devirlerde performansta artmış olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap