Engin Akalın Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Aracınızı güle güle kullanın Berat Bey... Multimedya Focus 3 ile aynı mı acaba? Yoksa 3,5 için mi tasarlamışlar? Bir de multimedia ile gelen kapı kilidi tuşu çalışıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Gür Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Aracınızı güle güle kullanın Berat Bey... Multimedya Focus 3 ile aynı mı acaba? Yoksa 3,5 için mi tasarlamışlar? Bir de multimedia ile gelen kapı kilidi tuşu çalışıyor mu? Teşekkür ederim engin bey. Multimedia focus 3 e takılan ürünün aynısı klima mazgalları farklı ve ayrı bir soket daha takılıp öndeki kapı kilit tuşuda aktif hale getirildi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Makyaja uygun cyclone var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
salih D. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 cyclone'u focus 3,5 için taktıran varmı fiyatı nedir aceba. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Akalın Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Yakup Bey, bu ürünü serviste bilmiyorlar, cyclone sitesinde ben göremedim... Siz nerden buldunuz acaba? Makyaja uygun cyclone var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Yakup Bey, bu ürünü serviste bilmiyorlar, cyclone sitesinde ben göremedim... Siz nerden buldunuz acaba? Cyclon'a Telefon ile ulaşın lütfen. Yakında serviste de yer alır biraz sabırlı olmak lazım. Eski kasa için bu media olayları 1 sene sonra falan geldi hemen serviste yerini almadılar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sertaç Güngör Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Bana Nisan ortası demişlerdi ama hala ses yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Sabır Tirki Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Kol dayama kaç para aldınız ve foto da yüksekmiş gibi görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Gür Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Kol dayama kaç para aldınız ve foto da yüksekmiş gibi görünüyor kol dayama 350 tl ye yapıldı işçilik dahil.orjinal kol dayamadan daha rahat ve kullanışlı şehir içi aktif vites kullanılabilirken dahi kolunuz dayamanın üzerinde oluyor yükseklik ileri geri ayarlaması var ben her an kolumu yasladığım için yüksek tuttum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 (düzenlendi) Selamlar güzel bir çalışma olmuş güle güle binin inşallah. Yalnız bir sorum var mümkünse yardımcı olsursanız sevinirim. Bu hafta malatyaya gelme düşüncem var. acaba kolçak işini nerede çözdünüz. bilgi verirseniz bende geldiğimde almayı düşünüyorum. kolay gelsin... Mayıs 18, 2015 İlker Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Cam çıtas gayet hoş durmuş bende yaptırmayı düşünüyorum, güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Gür Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 (düzenlendi) Selamlar güzel bir çalışma olmuş güle güle binin inşallah. Yalnız bir sorum var mümkünse yardımcı olsursanız sevinirim. Bu hafta malatyaya gelme düşüncem var. acaba kolçak işini nerede çözdünüz. bilgi verirseniz bende geldiğimde almayı düşünüyorum. kolay gelsin...Teşekkür ederim.Malatya Ford ılıcak yetkili serviste yapıldı İlker bey. Mayıs 19, 2015 Berat Gür tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan T. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 @Ambiente Merhaba. Hayırlı olsun. Navitech hakkinda bir sorum olacak. Bugün Kayseri Ünal Ford'da 2015 focusa bir Cyclon montajına şahit oldum. Cyclon ile beraber direksiyondan kontrol edilebilen sesli komut, arama vb özellikler geldi. bunlar Navitech'le beraber geldimi aracınıza ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Merhabalar kromlari bende almak istiyorum focus 3 le aynimi nereden aldiniz benim aracta hb focus 3.5 ilginiz icin tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cansever Çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 (düzenlendi) klima mazgalları sonradanmı aldınız orjınalınde gumus serıt vardı ? bende bu ay NX-251Y yada cyclone yenı kasalar ıcın olanı agustos gıbı ellerınde olacakmıs onu almayı dusunuyorum ek olarak cıhaz kendını resetlıyormus bı kac yerde okuduguma gore cıhazda resetleme sorunu var dıyorlar ? Temmuz 6, 2015 Cansever Çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap