Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2011 Galatasaray - Mersin İdmanyurdu 05 Kasım 2011 19:00 Türk Telekom Arena, İstanbul 45 tl'lik biletler var.. kale arka 2. kat.. Yanlarda üst.. Gelmek isteyen var mı ? ? ?? Ben gidecem sıkıldım...acaba kale arkası mı alsam yoksa yan üst mü ? onu düşünüyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Yan üst al bence Yakubum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Geçen gittiğimde kale arkası aldım... 1 yarı izliyoruz gibi ama fena değil..bağırma noktası orda olduğu için.. üst alırsam maç izleyecem... http://web03.biletix.com/biletsec/MFC16/TURKIYE/tr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Üst alırsam... Maraton'u gören tarafı mı alayım yoksa şeref trÜbÜnÜ mÜ ? Şereften alıp maratonu izlemek daha iyi gibi ? ? ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 o Bağırma işi çok saçma geliyor zaten banada neyse:) Git izle maçını efendi efendi gel Sonuçta sevmediğim için öyle geliyor olabilir Yan taraf iyidir yakubum bütün sahayı daha yakından görürsün kale arkası sadece bi yarım sahaya tam olarak hakim olucan. Pek anlamam futbol işinden ama nacizane fikrim bu yönde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Üst alırsam... Maraton'u gören tarafı mı alayım yoksa şeref trÜbÜnÜ mÜ ? Şereften alıp maratonu izlemek daha iyi gibi ? ? ? Aynen hem şeref trÜbÜnÜ yakışır Yakubuma.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Biraz öyle oluyor yukarda dediğim gibi ama bağırmak gibisi yok arkadaşlarında olacak yanında.. Çok keyifli oluyor... Biraz daha düşüneyim...Alacam birazdan edit: Şeref trübünü ama ş.sizler kısmından alabiliyorum :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 ahahahahaah olsun önemli değil şeref insanın içinde boşver diğerlerini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Hadi Hayırlı Olsun blok : 417 sıra: 12 koltuk: 242 Tam bu noktada olacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Keyifli seyirler şimdiden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Gelememe nedeni = (Otobüsle yolculuktan nefret etmek + İstanbul trafiğinden çekinmek + 2*hanımdan çekinmek) * işler etkeni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Keyifli seyirler şimdiden Teşekkür ederim inş yeneriz çünkü kı..ım donmuş olacak bu havada... Gelememe nedeni = (Otobüsle yolculuktan nefret etmek + İstanbul trafiğinden çekinmek + 2*hanımdan çekinmek) * işler etkeni Her zaman bekleriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Maraton yada şeref tribününden al. Kale arkasından maç izlemek çok zevksiz oluyor. ha tribün güzelliği ayrı tabi Edit: Almşsın zaten iyi seyirler. bayramın 1.günü olması dolayısıyla gelemem ama bu sene en az 1 maç için gelmeyi düşünüyorum TT Arena'ya Hatta bir maçı kararlaştırsakta beraberce gitsek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Tantuni yoksa olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2011 Maraton yada şeref tribününden al. Kale arkasından maç izlemek çok zevksiz oluyor. ha tribün güzelliği ayrı tabi Edit: Almşsın zaten iyi seyirler. bayramın 1.günü olması dolayısıyla gelemem ama bu sene en az 1 maç için gelmeyi düşünüyorum TT Arena'ya Hatta bir maçı kararlaştırsakta beraberce gitsek Aldım aldımmmm heyy resim koydum nerde olduğumu görebilirsin.. Şimdi 2 tecrübeyi de alacağız..bakıcaz..seçecez karar verecez.. edit: tammdır Tantuni yoksa olmaz. Olmaz mı merdiven altı dürümcüler de var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap