Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Kaldığım evde digiturk var... ligtv şuan açık fakat üyeliğimiz yokdu...Ben yokken alacaklarını sanmıyorum.. Hediye mi ettiler acaba ? Evde digisi olanlar bakabilir mi ? boşuna mı bilet aldık ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Biletimizide aldık.. Tam Destek Hep Destek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Bana da Batı Tirübünü alalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 El mi sallayacaz sonra böyle :D Hey bennn buraaaadayıııımmmmmmm :bye: :bye: Elimi sallıyorummmmmm baaakkkk Stad'da bu muhabbet oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Eminim sallayacak sıradışı birşey bulurum ben Başka bir taraftarı mesela havada çevire çevire 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Şimdi düşünüyorum düşünüyorum Acaba nedir Atkı sallarsın belki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 1-1 berabere kalırsınız inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 1-1 berabere kalırsınız inşallah. iki yada üç - 0 yeneriz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Kaldığım evde digiturk var... ligtv şuan açık fakat üyeliğimiz yokdu...Ben yokken alacaklarını sanmıyorum.. Hediye mi ettiler acaba ? Evde digisi olanlar bakabilir mi ? boşuna mı bilet aldık ya :D Digitürkün 12.yılı nedenyle üyelerine hediyeler veriyorlar. Ondan olabilir Yakup'um Banada 4 haftalık ek spor paketi vermişler Yani priemier lig, portekiz ve brezilya liglerinide 1 ay izleyecem beleşe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Peki şöyle bişey var , maç vakti sadece kapanıyor...diğer her zaman ligtv açık.. maç sonrası felan açık.. bugün hep izledim ama maç anı kapattılar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Ben ilk aldığımdada öyle oluyordu. Ligtv üyeliğim yokken. Daha önce çık değilmiydi ? Eğer öyleyse o zaman 90+ paketi hediye etmişler. Yani maçlar dışında açık, yorumlar özetler vs. için yane. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Hiç bilmiyorum...Hiç hemde bu eve bayağıdır gelmiyorum şuan sivas-fb açık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Son 3 Saat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Olleyyyyyyy olleyyyyyyyy Kalppplerdeee yıldız gönüller de ayyyyy http://img847.imageshack.us/i/imagekqm.jpg/ --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap