Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yazık sana Yakup maça gittin gol göremedin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yazık sana Yakup maça gittin gol göremedin Canımıniz sagolsun Abi'm ya.. Su elmander boş kaleye atabilseydi kac kez... Bostancıya geldim bilem Stad guzel bundan sonra oradan alacam hep. --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Hadi iyi yolculuklar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Hadi iyi yolculuklar. Uçak yarın abi ev anlamında bost. Demiştim --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Uçak yarın abi ev anlamında bost. Demiştim --- iPhone Yolladı --- Ayy doğru ya olsun yinede iyi yolculuklar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Takım ikinci yarının başlarında bir an için oldukca etkili oynadı, kendimi Türkiye ligine yabancı hissettim hatta! Ama forvet eksiği kendini belli etti, buna rağmen gene de kaçırılmayacak goller vardı ki bu gibi anları takımın / futbolcunun kalitesine bağlarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2011 Orta Sahaya bir tane adam gibi kurucu ileriye de bir tane adam gibi forvet lazım..Geri idare eder kötü değil çok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap