Onur Koçhisar Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2015 Arabamdaki mykey i deneme amaçlı aktif hale getirdim.Mykeyi devre dışı bırakmak istiyorum ama olmuyor.Sorunun çözümünü bilen varsa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Bu tür durumlar acil olduğunda lütfen kullanım kılavuzunuza bakınız. İndirmek için: Tıkla 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 G.Ercan Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 bende aynı dertten muzdaribim.mykeyı kaldıramıyorum.kıtapcıkta yazanları uyguluyorum olmuyor.kaç saat basılı tutacam.uzun sure basılı tutuyorum olmuyor bir türlü baska yolu mu var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aziz Bilâl Aldanmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Mykey devreden kaldırmak için aracın yedek anahtar dahil araç içinde olması gerekli. Mykey'i devreye aldığınız anahtar ile kontağı açarak orta konsolda bulunan aynı zamanda teyp kumandasını da yaptığımız menü yardımıyla Mykey sıfırlanabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Akyol Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar 2015 model focus 3 trend x aracımın(makyajllı versiyon) akıllı anahtar sistemini devreye soktum ve araç hız sınırlama kemer takmadan müzik çalmama gibi kısıtlamalar getirdi...bu sistemi yol bilgisayarı menüsünden bir türlü devre dışı bırakamadım yardımcı olacak var mı acaba açıklamalarınızı bekliyorum... Kasım 7, 2015 Emre Akyol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Mykey diye aratırsanız konularda vardı. Daha hızlı cevap bulursunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Akyol Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 sorularda var ama tam olarak anlatılmamış sanırım...net bilgi sahibi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Ana anahtar ile ayarları sıfırlamanız/silmeniz gerekiyor. Buyrun http://www.focusclubtr.com/topic/9775-mykey-nasıl-kaldırılır/#comment-299251 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Akyol Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 ana anahtar diğer kumandasız anahtar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2015 Bir saat önce, Emre Akyol said: ana anahtar diğer kumandasız anahtar mı? 2 anahtarın bir tanesi sınırlı kalır (ayar yapılırsa) diğeri sınırsız. Kumandalı kumandasız vs fark etmez ve önemli değil. Yukardaki linkte verilen yazıyı okursanız eğer halledersiniz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Emre Akyol Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 halloldu teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Uyanık Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Hazir anahtardan konu acilmisken hangisinin kac km yol yaptigini görebilirmiyiz boyle bir özellik mevchtmu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 10 saat önce, Serkan Uyanık said: Hazir anahtardan konu acilmisken hangisinin kac km yol yaptigini görebilirmiyiz boyle bir özellik mevchtmu acaba Ben hiç duymadım İkiside araç ile birlikte ise mükerrer sayım yapabilir. Bence yoktur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Kuzal Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 (düzenlendi) İptal etmek istediğiniz mykey anahtarını orta konsol içerisinde bulunan Mykey bölgesinin üzerine koyarak, adımlarınızı tekrar etmeyi denediniz mi ? (Orta konsolun dip kısmında) Şubat 13, 2016 Fatih Kuzal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Ben de bir sorun sorayım. Kitapçıktan anlamadım. Şimdi bana verilen yedek anahtar mykey mi ? Yani hız vs sınırlandırılmış mı ? Yosa ben sınırlandırana kadar böyle bir şy söz konusu değil mi ? Ben sınırlandırma istemiyorum. Asıl anahtar gibi tüm özellikler açık olsun. Bunun için bir şey yapmam lazım mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2016 (düzenlendi) 27 dakika önce, H. Cenk said: Ben de bir sorun sorayım. Kitapçıktan anlamadım. Şimdi bana verilen yedek anahtar mykey mi ? Yani hız vs sınırlandırılmış mı ? Yosa ben sınırlandırana kadar böyle bir şy söz konusu değil mi ? Ben sınırlandırma istemiyorum. Asıl anahtar gibi tüm özellikler açık olsun. Bunun için bir şey yapmam lazım mı ? siz kısıtlamak için herhangi bir anahtara müdahale edene kadar her iki anahtar da standart normal anahtar. Şubat 15, 2016 Kerem Bozdoğan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Onur Koçhisar
Arabamdaki mykey i deneme amaçlı aktif hale getirdim.Mykeyi devre dışı bırakmak istiyorum ama olmuyor.Sorunun çözümünü bilen varsa sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 30 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap