Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracımı aldığım günden beri göğüsten gelen gıyırtı sesinin çözümünü bir türlü bulamadım. Usta göğüsü sökmek gerekir dedi bende ustaya güvenemediğim için söktürmedim.
Gelen sesi tarif etmek gerekirse;
Ses iki plastiğin birbirine setçe sürtünmesine benziyor. Gıyır gıyır geliyor, 4-5 saniye sonra duruyor.
Ses %99 havalandırmadan geliyor. Sıcak ya da soğuk, klima ya da havalandırma çalıştığında bu ses geliyor.
Kontak açık ya da kapalı fark etmiyor. Araç hareket halindeyken de yapabiliyor, kontak kapalıyken de yapabiliyor.
Bu ya da buna benzer bir sorun yaşamış olan var mı? Çözümü nedir?
Diğer bir konuda, kendi ustam maalesef Focustan pek anlamıyor. Bundan mütevellit, Ankara'da Focuslardan iyi anlayan, işçiliği iyi olan ve işçilik ücretini abartmayan, tavsiye edebileceğiniz bir usta var mıdır?
Soru
Burak Kunverdi
Merhaba Focus ailesi.
Aracımı aldığım günden beri göğüsten gelen gıyırtı sesinin çözümünü bir türlü bulamadım. Usta göğüsü sökmek gerekir dedi bende ustaya güvenemediğim için söktürmedim.
Gelen sesi tarif etmek gerekirse;
Ses iki plastiğin birbirine setçe sürtünmesine benziyor. Gıyır gıyır geliyor, 4-5 saniye sonra duruyor.
Ses %99 havalandırmadan geliyor. Sıcak ya da soğuk, klima ya da havalandırma çalıştığında bu ses geliyor.
Kontak açık ya da kapalı fark etmiyor. Araç hareket halindeyken de yapabiliyor, kontak kapalıyken de yapabiliyor.
Bu ya da buna benzer bir sorun yaşamış olan var mı? Çözümü nedir?
Diğer bir konuda, kendi ustam maalesef Focustan pek anlamıyor. Bundan mütevellit, Ankara'da Focuslardan iyi anlayan, işçiliği iyi olan ve işçilik ücretini abartmayan, tavsiye edebileceğiniz bir usta var mıdır?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap