Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 güncelleme / düzeltme yapıyorum ... Vignale iki ayrı motor seçeneği ile gelecek Seçenek bir - 2,0TDCI 180PS A/T Seçenek iki - 2,0 GTDI 240PS A/T ...beh, beh, behhh Ve işte Mondeo'nun heybetine yakışır motorlar gelir... Filoya al abi 8-10 tane ikinci elde alalım bari 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 peh pehh pehhh... ne diyim abi, debriyajına balatasına kurban onun 210 PS için 450 NM değeri var... ama alet 240 PS, kükrer bu. dünkü açılıştan bir foto gördüm nette bugün, geçici plakalı (avis plakalık vardı) laci bir canavar... Nette evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Nette evet tamam küsme.. fotoların geldiğini farketmemişim buraya, başka bir yerde denk gelmiştim muhtemelen buradan (ç)almışlardır. sıkıntı yok, alet süper. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Bu da Vignale müşterisi (ötv yüzünden kocası aleti almayınca kafayı bozuyor) O kadarda hazırlanmış gelmiş garibim ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Ford a yakışır bir üst segment tasarımı olmuş. Buram buram kalite kokuyor. Çok güzel bir araç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 bir otomobilseverin şu arabayı görüpte burun kıvırması mümkün değil..özel marka takıntısı yoksa..passat falan hikaye d sınıfında bence premiumların ardından hatta sadece mercedesle bmwnin ardından(gerçi onların da e sınıfıyla yarışır benim gözümde daha öndedir) en iyi tercih...ford türkiyede fikir değiştirip 1.5 ecoboost ve 1.5 tdciyle girerse zaten üstün olan araba satışlarda da patlama yapar..inşallah bu yönde fikir değişir ne dersin @Kaan Yagizer, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Patlama falan olmaz da en yakın rakibi olur ancak. Kaldıki şuan o motorlar var zaten 1.6 1.5 dizelde aman aman fark yok. Vignale serisi için böyle bir şey olmayacak olabilse olurdu zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 ford türkiyede fikir değiştirip 1.5 ecoboost ve 1.5 tdciyle girerse zaten üstün olan araba satışlarda da patlama yapar..inşallah bu yönde fikir değişir ne dersin ...malesef. 1.5 motor ile Mondeo alma seçeneğiniz olacak ama Vignl için 2,0 bedeli + vergisi ödemek dışında seçenek yok ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Bu da Vignale müşterisi (ötv yüzünden kocası aleti almayınca kafayı bozuyor) O kadarda hazırlanmış gelmiş garibim ... İzlerken sadece videonun sesini duymakta olan eşim ne izlediğimi sordu, ben de araba reklamı dedim, o ne öyle korku filmi müziği gibi dedi. Hakkaten bu ne böyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2015 10 gün sonra dokunacağız yeni kuzuya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2015 Vignale İnceleme... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Türkiye özel Hem 4k hem 5k seçeneği olacak ve 2.0 Tdci 180 ps Powershift ile satışa başlayacak. - Dynamic Led ön far - Isıtma ve soğutma fonksiyonlu ön koltuklar - Vignale özel lüks deri koltuklar ve deri kaplı ön konsol - 8'' dokunmatik ekran - Sony müzik sistemi (lüks) & Navigasyon & SNYC 2 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Her bir vignale, özel ekip aracılığı ile son dokunuşa sahip olacak ve 100 ek kalite kontrol noktası bulunacak. -İspanya fabrikasında üretilecek normal Mondeo gibi- Şunu söylemişti işte videosu; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Şunu söylemişti işte videosu; Keşke bizim Mondilerde aynı özveriyle kontrol edilselermiş ufak şeyler can sıkıyor malesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Keşke bizim Mondilerde aynı özveriyle kontrol edilselermiş ufak şeyler can sıkıyor malesef ben zaten mondeo incelememde gereken özveri ve özenin gösterilmediğini burda bahs etmiştim...vignale nin içindeki özeni mondeo ya gösterseler yeterdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap