Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 vignale nin içindeki özeni mondeo ya gösterseler yeterdi Ön kaput ve bagaj kapağında hafif uyumsuzluk var onun dışında içerde bir sorun görmedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Ön kaput ve bagaj kapağında hafif uyumsuzluk var onun dışında içerde bir sorun görmedimtorpido kapağını bi sallayın bakalım nasılmış ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 torpido kapağını bi sallayın bakalım nasılmış ? Hocam benim mondeonun torpidoda sıkıntı yok fakat söylediğiniz problem test aracında vardı,başka arkadaşlarda belirtmiş Genel görüş bildirebilirim bu konuda ''olmamalı'' Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Vignale beklenen fiyat 165 bin - 170 bin tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Fiyat güzel, bu arabayı passat ile kıyaslamak istemiyorum ama tek rakibi o var o yüzden kıyaslanırsa 2.0 TDi CR'den aşağıda konumlanmış, bu arabayı neden passat ile karşılaştırmak istemediğime gelince; Vignale'nin ayrı bir yeri olacak, özel ilgi, özel servis hizmetleri, konaklama, ulaşım vs.. gibi özel VIP hizmetleri olacak ve Ford bunu bu araca özel bir konsept olarak sunma çabası içinde görünüyor, umarım başarır ve devamı gelir. (bkn. Vignale kapıdan girdiğinde tüm servis çalışanları hazır ola geçecekler ) Sonuç olarak piyasa geneline baktığımızda kaliteli 2.0 arabalar fiyat olarak zaten 150k ve üzeri olarak konumlanacak o yüzden Vignale özellikle ayrıcalık isteyenler için iyi bir seçenek olacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Bu da olacak mı acaba bizde 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Diziye verilen arabanın plakası 34 BTA -4rakam- Bu kadar kötü bir plaka seçimi görülmemiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Normali yetmezmiş gibi bir de NERO'su gelmiş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Sahiden @Yakup Çağatay bu vignale ne kadar satti varmı elinde bi bilgisi.. satmaktan ziyade prestij için mi bu vignale ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 1 tane koç'a satıldı Mondeo için öyle oldu biraz diğer modellerle düşük hacim olacak belki iş yapar yine parmakla sayılabilir ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 NTV'de "Arka Koltuk" programında Vignale kullanılmıştı. Araba her şeyiyle "Ben burdayım."diyordu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 4 dakika önce, Serkan Z. yazdı: NTV'de "Arka Koltuk" programında Vignale kullanılmıştı. Araba her şeyiyle "Ben burdayım."diyordu. Aynen bende izlemiştim.. ama yakup'un dediği gibiyse prestij olayı.. Kalite isteyene kalite var demek için ama o kadar parayada adam bmw audi vs alır ya neyse hayırlısı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 8 dakika önce, Serkan Z. yazdı: NTV'de "Arka Koltuk" programında Vignale kullanılmıştı. Araba her şeyiyle "Ben burdayım."diyordu. O sponsorlukla verilmişti program bitince o arabayı sürdüm ben de Videosunu da yüklemiştim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 İzleyeyim hemen. Yola focuslada var mı? --5 dakika sonra eklendi-- 15 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Videosunu Yoksa youtube'ta mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 11 dakika önce, Serkan Z. yazdı: İzleyeyim hemen. Yola focuslada var mı? --5 dakika sonra eklendi-- Yoksa youtube'ta mı? Yeap, her yerde https://anasayfa.focusclubtr.com/mondeo-2-0-tdci-vignale-test-surusu-turkce-inceleme/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap