Hüseyin A. Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2015 Merhaba.. Kendime dizel hb bir araba almayı düşünüyorum. Çok usta bir şoför sayılmam. Kullanımı kolay, görüş açıları iyi bir hb tavsiye edebilir misiniz? Hangi araçların görüş açıları daha iyidir?Kullanımı kolay ve sorun çıkarmaz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Focus iyi bir tercih zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Focus iyi bir tercih zaten 2 kişilik bir aileyiz şimdilik focus büyük gelir fiesta nasıldır? maddi olarak da b sınıfı alabilirm diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 (düzenlendi) Merhaba.. Kendime dizel hb bir araba almayı düşünüyorum. Çok usta bir şoför sayılmam. Kullanımı kolay, görüş açıları iyi bir hb tavsiye edebilir misiniz? Hangi araçların görüş açıları daha iyidir?Kullanımı kolay ve sorun çıkarmaz?Nissan mikra Kullanımı kolay Görüş acısı çok iyi. HB Dizeli yok tüketimine göre dizele gerek yok. Yılda 15000 im yapmayacaksanız dizel mantıklı değil. İlk araba için ideal. Boyayı takıntı yapmadan alın nede olsa acemilik gidene kadar birkaç yere siz sürtersiniz. (Kazasız insallah )Boyalı olur. Nisan 19, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Ucu çok açık bir soru olmuş. Fiyat aralığı yok,sıfır mı ikinci el mi tercih edilecek o belli değil. Bunlarıda yazarsanız daha kolay yardım alabilirsiniz. Yoksa dizel Focus ST'den, Dacia Sandero'ya kadar seçenek çıkar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Ucu çok açık bir soru olmuş. Fiyat aralığı yok,sıfır mı ikinci el mi tercih edilecek o belli değil. Bunlarıda yazarsanız daha kolay yardım alabilirsiniz. Yoksa dizel Focus ST'den, Dacia Sandero'ya kadar seçenek çıkar doğru dediniz ucu açık oldu biraz ikinci el düşünüyorum. max. 35 bine kadar olabilir ikinci elinin iyi olması masraf çıkartmaması bir de kolay kullanılabilmesi önceliğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Kolay kullanımdan otomatik vites anlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Kolay kullanımdan otomatik vites anlıyorum. evet otomatik vites de olabilir kolay kullanım derken debriyaj fren gazın iyi kullanılması bildiğim kadarıyla dizel araçları stop ettirmek zor benzinliye göre.. focusun 2003-2004 hb modeline ne diyorsunuz ? micra dedinz ama ikinci eli çok yok sanırım yollarda çok gördüğüm bir araç değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 evet otomatik vites de olabilir kolay kullanım derken debriyaj fren gazın iyi kullanılması bildiğim kadarıyla dizel araçları stop ettirmek zor benzinliye göre.. focusun 2003-2004 hb modeline ne diyorsunuz ? micra dedinz ama ikinci eli çok yok sanırım yollarda çok gördüğüm bir araç değil Gidip ikisinide kullanın hangisi size uyarsa beğenirseniz ona bakın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2015 35 bine dizel otomatik sadece reno da olur diye tahmin ediyorum.fiesta iyi bir tercih olabilir onun da dizel otomatigi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap