H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Bugün 7si bakalım ne olacak. Öğlene doğru güncellem tabelası asılır gece yarısı aynı liste devam eder sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 (düzenlendi) Ağustos ayı pazarlama programlarımız 11 Eylül Salı gün sonuna kadar uzatılmıstır. Eylül 7, 2012 aylin bakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Bugün 7si bakalım ne olacak. Öğlene doğru güncellem tabelası asılır gece yarısı aynı liste devam eder sanırım Tabela asılmış. Cumadayım, namazdan sonra gelirim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 55500 e 1.6 tdci Titanium + otomatik park sistemi + sunroof ankarada siyah, sedan hb bilmiyorum arkadaş bulmuş bizim forumda yazmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 11 eylül de bitti değişiklik yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 İletiyi görünce merakla açtım ama birşey yokmuş..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Gün sonu denmiş zaten, yarın belki değişir yazı gelir yani p.be hazır olur tabi uzamazsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Gerçi bana ne oluyorsa...Gaza geldim galiba... :P :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 tüm araclarda vodafone kampanyası sona erdi,fiesta aracların fiyatları %1 diğer focuslar aynen devam c-maxlerdeki dvd kampanyası sona erdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Titanium 1.0 listelere girdi mi Aylin hanim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Titanium 1.0 listelere girdi mi Aylin hanim? hayır bu ayki listede yok , Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Sanırım liste değişmiş daha doğrusu focus aynı kalmış ama fiestada 300-500 inmiş gibi. 1.4 96 fiesta tit 35200 falandı 34800e düşmüş. 1.0 focus style HB hala 48270 .Dizellere 1.6lara falan bakmıyorum ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 fiesta fiyatı %1 artmıstır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 pardon ben yanlış hatırlıyorum demek ki. Bmax hala listeye girememiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 bugun fiyatları acıklandı,internete sıtesıne eklenmemıs olabılır henuz satısa sunulmadıgı ıcın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap