Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 şimdi aklıma bişi geldide... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Neymiş o aklına gelen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Sevgilim ecoboostun homurtusundan korkmasın,benden soğumasın,param yakıt parasına değil,sevgilimle gezip tozmama kalsın.... Ecobosostla gaza gelip yollarda coşmaktansa,dizelle gezerim boool bol,keyiflenir coşarım sevgilimle yatakta... Boracaoğlan derki aklın yolu birdir,insan focus 3 e biniyorsa ha benzinli ha dizel hepsinin zevki birdir.... Gel ne olursan ol yine gel,benim dizelime gülme sen de gönlündekini al da gel.... Bu Forum focusçuların dayanışma forumudur Yolumuz hepimizin mutluluğa focusla kavuşmasını sağlama yoludur... Al işte sana şiir.... Telif Hakkı ROCKERROLLER'a aittir. © Gaza gelip dizel Ecoboostu yer dersin Yolda Ecoboost gördümü titrersin Yol boyu elin viteste gezersin Rocker sen Ecoboost'u ne sanırsın Ecoboostumdur kızları coşturan 6000 devirde tam güç sağlayan Torku tüm devirlerde koruyan Rocker sen Ecoboost'u ne sanırsın. İletişim için pm atın. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Gaza gelip dizel Ecoboostu yer dersin Yolda Ecoboost gördümü titrersin Yol boyu elin viteste gezersin Rocker sen Ecoboost'u ne sanırsın Ecoboostumdur kızları coşturan 6000 devirde tam güç sağlayan Torku tüm devirlerde koruyan Rocker sen Ecoboost'u ne sanırsın. İletişim için pm atın. Ehehehehee.....Al ecoboostu hep gözün yakıt tüketiminde olsun Sür Ecoboostu gaza basmaktan ayağın korksun Ben almam ecoboostu,alana da mani olmam Üzülürüm sonra keşke almasaydım diyenlere hiiç acımam ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Ehehehehee.....Al ecoboostu hep gözün yakıt tüketiminde olsun Sür Ecoboostu gaza basmaktan ayağın korksun Ben almam ecoboostu,alana da mani olmam Üzülürüm sonra keşke almasaydım diyenlere hiiç acımam ) 2. aracı alıp sonra tdci satan görüldü.. ama zıttını göremedik var mı babayiğit..ikisini alıp kullanan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Ehehehehee.....Al ecoboostu hep gözün yakıt tüketiminde olsun Sür Ecoboostu gaza basmaktan ayağın korksun Ben almam ecoboostu,alana da mani olmam Üzülürüm sonra keşke almasaydım diyenlere hiiç acımam ) Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez . 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 ecobosttttttt..........forever....ilk değiştireceğim araba...kesinlikle benzinli olucak...zaten ben keyif adamıyım...dolduruyom noluyor depoyu evdeki hayto..yiyo..bari...kendim binerim oda binemezzzzzzzz hahahahaa...intikam............cengo....intikam..... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Seni batırmasın abi garfi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez . heyyyt bee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 (düzenlendi) Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez . Alırken herkes öyle der Aslan besleyen yemini düşünmez der Sonra bakarsın en sağ şeritte bir ecoboost Kamyonların arkasında tıngır mıngır gider... Dizelci gırlaya gırlaya geçer Ecoboost ancak tozunu yutar Yazık olur verdiği paraya Benzinden yediği kazık kar kalır yanına Telif hakkı 97has( ) a aittir..Kendisi benzinden yediği kazıklardan ders çıkararak yazmıştır... Ağustos 4, 2011 97has tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Ecoboostun sesii Tdci'in ekonomisii Bu kavga da neyin nesii Ha ecoboost ha tdcii Herkesin kendi keyfii Rockerin Tdci fantazisii Madmaxin ecoboost hevesii Ne bu bendeki Focusclub sevgisii... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Ben 2012 hybrid i bekliyorum. al sana ekonomi en az tdci gücünde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Elektrikli araçlar gelsin istasyonlar bi otursun yerine ondan sonra kim bacak o etrafa duman saçan hırhır gırgır çalışan motorların yüzüne Hadi bakalım hayırlısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Çok şair olmuş gördüm sizleri...Şair Yürekli Focusçular siziiiii....Meğerse ne cevherler varmış da haberimiz yokmuş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Gaza gelip dizel Ecoboostu yer dersin Yolda Ecoboost gördümü titrersin Yol boyu elin viteste gezersin Rocker sen Ecoboost'u ne sanırsın Ecoboostumdur kızları coşturan 6000 devirde tam güç sağlayan Torku tüm devirlerde koruyan Rocker sen Ecoboost'u ne sanırsın. İletişim için pm atın. :claps: :claps: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap