Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Aramızada ne cevherler varmış yahu !! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 yağdı yağmur çaktı şimşek.... sende mi şair oldun.... be focuscu kelek.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 yağdı yağmur çaktı şimşek.... sende mi şair oldun.... be focuscu kelek.... Kendine kelek diyor kimse alınmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Arkadaşlar Kampanyalı f3 fiyatlarını gördünüz mü? 2012 Model yılı fiyatları için ise hiçbir şey yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Olur abi onu da eklerler acele etme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 evet şu 2011 ler bitsin... kasım aralıkta da 2012 ler kampanyalanır... ama çok bişey olmaz şuanki kampanyalı 2011 fiyatları gibi olur bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 klasik her markanın yaptığı şey. euro böyle yükselmeye devam ederse. ve bizim millette Ww olduğu gibi sıraya girmeye devam ederse. adamlar fiyatları hiç çekmezler bile belki 1-2 lira psikolojik bir kampanya yaparlar. geçen senelerde olduğu gibi kasım aralıkta ciddi indirimler ben ce zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 klasik her markanın yaptığı şey. euro böyle yükselmeye devam ederse. ve bizim millette Ww olduğu gibi sıraya girmeye devam ederse. adamlar fiyatları hiç çekmezler bile belki 1-2 lira psikolojik bir kampanya yaparlar. geçen senelerde olduğu gibi kasım aralıkta ciddi indirimler ben ce zor. Ciddi indirimleri geçtim,"Ciddi Bindirimler" olmazsa iyi...ÖTV de artış yapmayı planlıyor hazreti Hökümet...İşte siz o zaman görün fiyatları...B sınıfı taban fiyatı 45 Bin,C Sınıfı Taban Fiyatı 70 Bin,D sınıfı taban sınırı 100 Bin....Ayrıca İthal otolara özel bir ek vergide gelecek diyorlar...İşte size Türküsü :Aynı zamdan kazılanırız biz,aynı vergiyi öderiz biz,dilimiz bir,dinimiz bir,aynı enayilerle yaşarız biz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 slm arkadaşlar bende buğün 1.6 tdci style plus focus pazarlığını bitirdim 52900 ve 100 lira yakıt hediyesi ile birlikte hayırlısı bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 slm arkadaşlar bende buğün 1.6 tdci style plus focus pazarlığını bitirdim 52900 ve 100 lira yakıt hediyesi ile birlikte hayırlısı bakalım Oooooo,hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...Süper fiyat...2011 model olacak snırım,2012 modellerde zam var çünkü...Allah Kazasız belasız kullandırsın...Deneyimlerini bizle paylaşırsan seviniriz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 slm arkadaşlar bende buğün 1.6 tdci style plus focus pazarlığını bitirdim 52900 ve 100 lira yakıt hediyesi ile birlikte hayırlısı bakalım hayırlı olsun kazasız sürüşler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 inşallah arkadaşlar arabayı en geç salı teslim alırım arabayla ilgili bilgileri sorulanızı yanıtlamaya çalışırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 arkadaşlar bir sorum var cevaplarsanız sevinirim tdci syle plus araçlarda start stop var mı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 (düzenlendi) arkadaşlar bir sorum var cevaplarsanız sevinirim tdci syle plus araçlarda start stop var mı acaba Donanım kısmında bu sorularınızı yöneltebilirsiniz.. Evet şuan var ama size bayiiler kesin var diyemez, tek tük start-stopsuz araçlar TR'ye giriş yaptı...biraz şansınıza kalmış ama oran %90 larda olumlu. Not: buarada siz aracı teslim aldınız diye hatırladım; Araç hakkında ki yorumlarını ve resimlerini BENİM ARABAM forumunda bekliyoruz Not 2 : Aracın vites önünde A işaretine sahip Tuş var ise ...Sistem var demektir..Klima açıkken çalışmaz. Ağustos 5, 2011 uA_Y_C_A tarafından düzenlendi ek bilgi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap