Zafer Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Yakup bey özelden bir sey sormak istiyorum mümkün mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Çok özelse buyrun tabi. Degilse herkes öğrensin burada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Aracınız hayırlı uğurlu oldun Musa Bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 çok özelmiş galiba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2011 24.08.2011 - 19:16 tarihinde, M. Fenkli yazdı: çok özelmiş galiba.. Soru gelmedi bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 05.08.2011 - 21:18 tarihinde, musaturk.38 yazdı: slm arkadaşlar bende buğün 1.6 tdci style plus focus pazarlığını bitirdim 52900 ve 100 lira yakıt hediyesi ile birlikte hayırlısı bakalım Geç oldu ama, hayırlı uğurlu olsun hemşerim. kazasız belasız keyifli sürüşler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Yakup bey pardon çok özel degil ama özelden sormak istiyorum .yalnız özeliniz kapalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 25.08.2011 - 10:06 tarihinde, Zafer yazdı: Yakup bey pardon çok özel degil ama özelden sormak istiyorum .yalnız özeliniz kapalı Açık açık birdaha deneyin..dolmuştu kutu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 (düzenlendi) 9 Eylül 2011 den itibaren Fiyatların zamlanacağı yönünde bir duyum aldım...Umarım doğru çıkmaz,tatil sonrası zaten moralsizim bir de bu olursa gidip Kızılayda protesto gösterisi yapıciim,Otosan bayrağı yakıp,Koç Grubunun ankara Binasına siyzh çelenk bırakıcıiiim.... Ağustos 25, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 sayın bora bey...sitemize hoşgeldiniz aktif olmamanız dileğiyle.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 (düzenlendi) 25.08.2011 - 16:14 tarihinde, Tevfik yazdı: sayın bora bey...sitemize hoşgeldiniz aktif olmamanız dileğiyle.... Çekemeyenler var beni burada...Ben her zaman gayet aktif ve "girişken" olmuşumdur.... Bu arada şu Kültürel Mod ne yaaa..İlk kez bööle bişi duyorum,sen olsan olsan Çapkın Mod olursun ehehehehüeee... Ağustos 25, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Hoşgeldin abicimmm nerelerdesinn beni ne hallere düşürdüler madara ettiler foruma. Sıra bizde bekleyin tevfik ve asistanıııı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 25.08.2011 - 16:17 tarihinde, Onur FATİH yazdı: Hoşgeldin abicimmm nerelerdesinn beni ne hallere düşürdüler madara ettiler foruma. Sıra bizde bekleyin tevfik ve asistanıııı E be güzel kardeşim sende tek başına ne saldırıyosun ki,daha eğitimin tamamlanmamış..tecrübe yok...O kurtlarla ööyle konuşulurmu...O kadar çok fırsat vermişssinki adamlara kaçırmamış bu aç kurtlar fırsatı...Ne demiştim,bütün kavga,gürültü ve yangınların arasında usulca dolaşacaksın gölgelerde,sükunetli kuytularda bekleyip doğru zamanda çıkacaksın yaşamın kıyısına....Ben yoksam sen niye durdun ki ortada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 25.08.2011 - 16:17 tarihinde, Bora A. yazdı: Çekemeyenler var beni burada...Ben her zaman gayet aktif ve "girişken" olmuşumdur.... Bu arada şu Kültürel Mod ne yaaa..İlk kez bööle bişi duyorum,sen olsan olsan Çapkın Mod olursun ehehehehüeee... Lütfen sayın üyemiz..umarım sizi uyarmak zorunda kalmam...artık kültürel işlere ben bakıyorum...gereksiz yazı ve taramalardan kaçınınız yoksam tarih olursunuz.....hahahahahaha....rockerroller ölmedi yüreğimizde yaşıyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 25.08.2011 - 16:24 tarihinde, Tevfik yazdı: Lütfen sayın üyemiz..umarım sizi uyarmak zorunda kalmam...artık kültürel işlere ben bakıyorum...gereksiz yazı ve taramalardan kaçınınız yoksam tarih olursunuz.....hahahahahaha....rockerroller ölmedi yüreğimizde yaşıyor.... Ulen adama bak kültürel bilmem şeesi olmuş havalara girmiş,efendi olmuş....hahahahahaaa...hangi kültürel işler bunlar acebaaaa.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap