Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 lütfen sayın üyemiz modumu bozup...efendi çizgimden kaydırmayın beni....artık sınıfsal fark var aramızda senin gibi tebaamla muhatap olmuyorum....ikileyin ve geri vitesleyin lütfen forumun önünü kapatmayın kardeşim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 (düzenlendi) lütfen sayın üyemiz modumu bozup...efendi çizgimden kaydırmayın beni....artık sınıfsal fark var aramızda senin gibi tebaamla muhatap olmuyorum....ikileyin ve geri vitesleyin lütfen forumun önünü kapatmayın kardeşim.... Para adamı bozar derlermişte yanlış derlermiş,moderatör olmak adamı bozarmış meğer....Sınıfsal farkını yiyim sana bişii olmasın kültürel şey...Muhattap olsan ne yazar kardeşim,oraya tek yıldızla staff diye yazınca kalkmış bir tarafların,çok burnu büyümüş,ark tamponu kalkmış gördüm seni...Kıskanıcağımı mı sanıyosun....Forum ben olmasam ölü kardeşim ölü,...kıymetimi hala anlamamışsınız,15 gündür yokum forum çöle dönmüş...hıh..kültürel modmuş...Ben de Karizmatik Mod oliim bari.... Seni şu otellerde yazan staff only kapısından dışarı atarım bak ona göre...eheheheeüeee... Ağustos 25, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 sensiz olmaz zaten.......sen bu forumun gülüsün gülü....modların üstüsün hemde...ama ezik hissettim seni biraz...yakupa diyeyim sonyden sorumlu mod yapsın seni... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Para adamı bozar derlermişte yanlış derlermiş,moderatör olmak adamı bozarmış meğer....Sınıfsal farkını yiyim sana bişii olmasın kültürel şey...Muhattap olsan ne yazar kardeşim,oraya tek yıldızla staff diye yazınca kalkmış bir tarafların,çok burnu büyümüş,ark tamponu kalkmış gördüm seni...Kıskanıcağımı mı sanıyosun....Forum ben olmasam ölü kardeşim ölü,...kıymetimi hala anlamamışsınız,15 gündür yokum forum çöle dönmüş...hıh..kültürel modmuş...Ben de Karizmatik Mod oliim bari.... Seni şu otellerde yazan staff only kapısından dışarı atarım bak ona göre...eheheheeüeee... Çöl mü ? nerede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 (düzenlendi) Para adamı bozar derlermişte yanlış derlermiş,moderatör olmak adamı bozarmış meğer....Sınıfsal farkını yiyim sana bişii olmasın kültürel şey...Muhattap olsan ne yazar kardeşim,oraya tek yıldızla staff diye yazınca kalkmış bir tarafların,çok burnu büyümüş,ark tamponu kalkmış gördüm seni...Kıskanıcağımı mı Mod oliim bari.... Seni şu otellerde yazan staff only kapısından dışarı atarım bak ona göre...eheheheeüeee... Rocker abi gaza geldi..Açılın Rocker abi geliyor... :) Ağustos 25, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 ustam geldi ona göre benle uğraşmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 ustam geldi ona göre benle uğraşmayın onur her gelen adama kapağı atmaya çalışıyorsun....Daha geçen sayfada tevfik abinin asisstanıydın şimdi bora abiye yaklaşmaya çalışıyorsun bu ne yav.... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 ne alaka olm sen yokmuydun asistanı benim bora abinin eskiden beri bu böyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 (düzenlendi) ne alaka olm sen yokmuydun asistanı benim bora abinin eskiden beri bu böyle... .......................................... Not:Benim okuma özürüm varmş gabila...Şimdi çaktım köfteyi.... Ağustos 25, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 .......................................... Not:Benim okuma özürüm varmş gabila...Şimdi çaktım köfteyi.... O imzan ne öyle kanka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 O imzan ne öyle kanka Sıkıntıdan ne yapacağımı saşırdım... Şu okul bi açılsaydı da çalışmalara başlasaydık... (Derslere tabii ki(!) ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Birgün bu mesajlara rastlamazsanız ! Bilinki bir mod veya yönetici silmiştir... Yılmadan savaşacağız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Doğrusu o yakup abi....Biz arada bir kaçak yapabiliriz...Sen bi not düş sil...Ya da genel sohbete(yada çok derine inmeye başladıysak liselilere )taşı.... Not düş derken nereye gitti bizim mesajlar haberimiz olsun.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 fordun sitesinden 2012 fiyat listesini kaldırmışlar... yeni bir zam mı var acep ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Yada aynı fiyattan devam kararı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap