Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Yada aynı fiyattan devam kararı hiçbir zaman öyle olmadı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2011 (düzenlendi) Otosan Focus 3 ü bu cozutuk fiyatlardan satamayacağını anladı....-mı acabaaaaa??? Ya daaaaa....Sonyli Focus 3 yazmayı unuttuda onu mu eklemek için yaptı bunu ?? Ağustos 27, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Ford Otosan'dan Gizli İndirim !!! 2012 Fiyat Listesini Ford Türkiye Sitesinden silen Ford Otosan 2012 Modellere yaptığı zamları geçersiz kıldı.En Son 2011 Haziranında açıklanan Fiyatlarla 2012 Modelleri satmaya devam edecek olan Ford Otosanın bu geri adımında otomotiv satışındaki ciddi düşüş rakamları ile dünya piyasalarındaki mevcut kriz ortamının etkili olduğu belirtiliyor.Bunun yanısıra ekim ayında Focus modellerine eklenecek yeni donanım paketleriyle aracın baz fiyatı aynı kalmakla birlikte donanım paketi fiyatlarının da artacağı tahmin ediliyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Tahmin edildiği gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Bence otosan böyle yapmalıydı zaten...Yani aracın temel donanım seviyeleri trend-style ve titanyumun baz fiyatlarını arttıracağına,donanım paketlerini çeşitlendirip bu paketlerin fiyatlarını arttırmalı...Böylece aracın hem satış rakamları kararlı kalır hem de müşterinin donanım seçiminde çeşitlilik sağlanır..param var da neden bana şu şu satılmıyor şikayetleri de ortadan kalkar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 pahalı falan ama sankim sedan daha geniş ve büyük duruyor ....boyutları en yani eşit değilmi acabaki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Eşit. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Eşit. Sedanın boyu daha uzun....Tipide daha güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 canım benim en en en...dedik...boyu biliyoz...bora bi boy ver bakalım...derinmi girelim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Sen napıcan boyu eni kardeşim,önemli olan fonksiyonelliği ......Focus sedanın eni daha geniş desem hoşuna mı gitcek.....Sedancı diilsin sen zaten boşver enini.....Haaaa "arka koltuk" olayı için merak ettiysen git yatağı geniş bir otel odası tut kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 üzgünüm ykp üyelerin bazılarıyla söz dalaşına girme dedi...sen modsun...cok yüzgöz olma...hadi canım cekilde dükkanın önü acılsın hadi anam hadi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2011 üzgünüm ykp üyelerin bazılarıyla söz dalaşına girme dedi...sen modsun...cok yüzgöz olma...hadi canım cekilde dükkanın önü acılsın hadi anam hadi... Adama bak yaa,kültürel şey olmuş kendini padişah sanıyor..Babanın malı mı kardeşim bura...Bana cevap veremiyince hemen moderatör zırhını takıyosun...Korkaaaaak korkaaaaak....Dükkanda çok kalabalık sanki...Hıh....Gidiyom zaten...Benim 5 yaşındaki velet uyumadı deli etti beni,gidiyimde onunla uğraşıim bari...kraliçede bıdı bıdı etmeye başladı,neymiş akademi türkiyeyi izliyemiyomuş,çocukla ilgilenmiyomuşum..dır dır vır vır...hadi fordça kalın iyi geceler dostlar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Ford Trkiye sitesinde 1 eylülden itibaren geçerli fiyatlar yazılmış...Aynen yukarıda sylediğimiz gibi...Yalnız hata yapılmış,2011 model araç fiyetlerı diye yazmışlar,2012 olacaktı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Otosan indirim yerine kallavi bindirimlere devam ediyor...Ayrıca artık Focus 2,5 satışları kalkmış durumda..2012 model yılıyla beraber Focus 2,5 satışı olmayacak anlaşılan....Otosan tüm Focus 3 modellerine ortalama 3 Bin TL daha zam yapmış...Kazığınız bayram şekeri olarak girmiş....71 Bin TL.ye Full Donanım Focus 3 Dizel...Ecoboost 180 TİTX 68 Bin ....Peeeehhhhh....Sonyden de haber yok hala üstelik..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Ford Trkiye sitesinde 1 eylülden itibaren geçerli fiyatlar yazılmış...Aynen yukarıda sylediğimiz gibi...Yalnız hata yapılmış,2011 model araç fiyetlerı diye yazmışlar,2012 olacaktı.... kardeşim fiyatları uykulu uykulu mu yazmışlar, çocuklarına mı oynatmışlar anlamadım ki... abuk subuk herşey birbirine karışmış.. trendler titanyumlardan daha pahalı.. fiestalarda.. cmaxlerde yine öyle mondeo fiyatları yine garip 120 lik 160 lıktan daha pahalı... ne iş anlamadım... bu gayrı ciddi bir düzenleme olur mu.. kimse okumuyo mu bunları.. hep yapıyolar bunları .. bizi de ciddiye almıyolar demekki... burası ford un sitesi mi yokssa bakkal mahmut un sitesi mi anlamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap