Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Bu değişmiş hali yani Ben bi randevu alayım , göz doktorumdan mümkünse evet.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Bu da kırmızı golfün diğer açıları...Az biraz daha sert midir nedir? Hasan bu resimler jettanın önü alınarak yapılmış...Onun için ne düşünüyorsan bu da aynı işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 (düzenlendi) Hasan bu resimler jettanın önü alınarak yapılmış...Onun için ne düşünüyorsan bu da aynı işte jetta deme bana kötü konuşurum çünkü... çok berbat bir malzeme kalitesi var bi kere.. Meksikalı ne olacak... Ama golf vw genin en kaliteli ve radikal değişim yapmadığı(yapmaya korktuğu) modeldir...Kısaca vw ailesinin en kalitelisi diyebiliriz.... Bence eskisine göre güzel..Eskisi tam çirkin kurbağa gibiydi..Golf 4 ün elektrik verilmiş hali gibiydi... Bu biraz toparlamış neyse ki.. Bu sefer iç mekanda da değişiklik olacak..Klima paneli yeni media sistemi yeni motorlar daha güzel bir golf gelecek bu sefer.. Dışı göreceli tabi.. Kasım 14, 2011 Hasan K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 İç'i değişsin artık 15 yıldır aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 (düzenlendi) İç'i değişsin artık 15 yıldır aynı vw radikal değişimlerden korkuyor gerçek diyorum..Örneğin vw passat(jetta, cc de dahil) da eski klima paneline dÖnüş var..Ama golf de daha farklı(şekilli) birşey kullanacaklar.. Hatta bununu için ara elemanları(skoda, seat) kullanıyor ama onlarda kendini geçmesin diye sürekli birşeyi kısıyor..Örneğin superb de(alamanya da) elegance donanımında bi-xenon ve deri alcantra koltuk standarttı baktı superb çok satıyor o ikisini opsiyon yaptı..Ha tr de değişiklik olmaz ama(ilk geldiğinden beri deri koltuk opsiyon bi-xenon standart) durum bu.. Kasım 14, 2011 Hasan K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 vw radikal değişimlerden korkuyor gerçek diyorum..Örneğin vw passat(jetta, cc de dahil) da eski klima paneline dÖnüş var..Ama golf de daha farklı(şekilli) birşey kullanacaklar.. Yeni değil eski kullanıcılarla devam ederler o halde.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Yeni Golf burdaki tasarımları andırsa da tahminimce biraz daha Scirocco gibi basık ve keskin bir ifadeye sahip olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Yeni değil eski kullanıcılarla devam ederler o halde.... zaten adamların istediği de o... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 zaten adamların istediği de o... Diyecek söz yok O eskiler bir gün ölecek Hasan Yeniliğe açık olmazsan kaybolursun istediğin kadar efsane ol.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Uğurelli Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Konunun yeri burasımıdır bilmiyorum ama ben Benzinli - Style - plus - beyaz F3 ü 43000tl ye istanbul da otokoçtan aldım sizce nasıl fiyatı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Konunun yeri burasımıdır bilmiyorum ama ben Benzinli - Style - plus - beyaz F3 ü 43000tl ye istanbul da otokoçtan aldım sizce nasıl fiyatı ? Karoser ? 5k 4k sw ? --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem Uğurelli Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 evet onu unuttum sedan yani 4k oluyor sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 1.6 Tdci 5K Style + Plus Paket : 53 Bin tl - Beyaz Bu alınan iyi fiyatdi... Buna göre aldığınız fiyat gayet iyi --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 (düzenlendi) Diyecek söz yok O eskiler bir gün ölecek Hasan Yeniliğe açık olmazsan kaybolursun istediğin kadar efsane ol.. abcim adamın iç mekanı eski ama her yenilendiğinde 3-5 parça değişiyor..Mesela Front asist, lane assist, park assist opsiyonları felan gelmişti bu kasayla...Yeni kasayla yeni ses sistemi daha verimli ve çevreci motorla(1.4 TSI CO2 salınımı 159 yani.. ), iç mekanda göze batmayan ufak rütuşlar...Yani adamlar yeniliğe açık ama tasarım fiyasko...Sağlam adamı ford a kaptırdılar zaten.. (Türk var ya bi tane tasarım şefi...Mesela B6 kodlu Passat onun kaleminden...ülkemizde şu an aracın çok satmasını sağlayan kasa...Sonra onu kovdular...Walter de bilmem ne geldi.. ) Kasım 15, 2011 Hasan K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Sağolsun Bayi'de ki abimiz özel fiyatlar vermeye çalıştı..Biraz yazayım sizlerde size yakın bayilerde bu fiyatları zorlatmaya çalışın.. Tit x park p. sedan sunroof tdci şeker kırmızı : 66.500 Tit-x sedan park tdci metalik renk : 64.000 Titan. park paket tdci HB metalik: 57.750 Stil Plus 4K tdci Beyaz: 54.000 Stil Plus HB tdci Beyaz: 52.500 Tit x park p. HB Şeker Kırmızı Ecoboost: 59.600 Tit x park p HB Şeker Kırmızı Ecoboost:55.600 (2011 Model) (ellerinde var) 2011 Ecoboost kaçmaz.... Wodafone indirimi dahil, son gelen %1 zam dahildir..Ufak tefek inişler yapılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap