H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Dizel otomatik connect ne zaman çıktı? Fiyat listesinde böyle bir şey var (gerçi tdci demiyor ama 1.5 ve 120 beygir olan başka bir şey olamaz diye düşündüm. Zaten benzinli connect satacak değiller ya).. Connect üretimini bizden alıp İspanyaya verdikleri için otosan kızgın. Connect satmak ve tanıtmak için hiç bir şey yapmıyor. Satılmazsa daha çok memnnun olurlar. Yeni connect focus platformunda olup teorik olarak focusun tüm motorları oluyor. Bu connect burada üretiliyor olsaydı. Otosan bizi bu motor+şanzıman için reklama boğardı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 3-4 ay önce haberini girmiştim abi, listede varsa doğrudur Evet hatırladım şimdi. Demekki hayata geçti. C-max'dan önce geliyor demek. Bu arada connect'in donanım listesi de gayet iyi imiş. Isıtmalı ön cam, sürüşe duyarlı sis farı, geri görüş kamerası vs titanyumda standart imiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Evet hatırladım şimdi. Demekki hayata geçti. C-max'dan önce geliyor demek. Evet ... payımıza düşen Focus TDCI + PS adedini azaltmamak adına C-Max TDCI+PS araçları biraz geciktireceğiz gibi görünüyor. Kasım diyorduk, büyük ihtimal ile Ocak sonu - Şubat başı (2016 model) olarak ithal edeceğiz. Yani belirttiğin gibi Connect TDCI + PS'de gecikme yaşanmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Evet ... payımıza düşen Focus TDCI + PS adedini azaltmamak adına C-Max TDCI+PS araçları biraz geciktireceğiz gibi görünüyor. Kasım diyorduk, büyük ihtimal ile Ocak sonu - Şubat başı (2016 model) olarak ithal edeceğiz. Hay bin kunduz. Biz o kadar lobi çalışması yapıyoruz c-max şöyle iyidir, böyle iyidir diye (bakınız patron yeni c-max'ı inceliyor ), otosan da hiç oralı değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 otosanın planı Cmax tdci+powershiftleri 2016 yapmak olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Hay bin kunduz. Biz o kadar lobi çalışması yapıyoruz c-max şöyle iyidir, böyle iyidir diye (bakınız patron yeni c-max'ı inceliyor ), otosan da hiç oralı değil. yok canım ... sadece 60 günlük gecikme yaşayacak ve kuZuları Ocak ayında imal edip Ocak sonu - Şubat başı asfalta salacağız, hem de 2016 model. (en azından planımız bu ... tabi Allah bir mani vermez ise.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Hay bin kunduz. teksas tan mı zagor dan mıydı bu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 3-4 ay önce haberini girmiştim abi, listede varsa doğrudur //topic/10072-connecte-bir-dokunu%C5%9F-15-dizel-otomatik-dokunmatik-ekran/">http://www.focusclubtr.com/topic/10072-connecte-bir-dokunuş-15-dizel-otomatik-dokunmatik-ekran/ Bu haber çok iyi oldu.Böyle bir arać düşüncemiz vardı.En son caddy dsg tridlinemiz vardı dsg mekatronik arızasını yaptırıp satmıştık. Benim istememem üzerine aldırmadım babama. Connetin otomatiği var mı diye soruyordu. 81.990 da pahalı imiş hani [emoji16] . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 (düzenlendi) C-Maxlar için 3-4 yıl öncesine gitmeye gerek yok sadece 6 ay öncesine göre 22 bin tl zam geldi. Ekim 7, 2015 Erol A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Focus' a bile koymadığı özellikleri connect' e koymuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 (düzenlendi) Şuan Ford Focus fiyat listesine baktığımda 1.5 dizel titanium hiç gözükmüyor Hatta titanium dizel modeli yok son haftalarda wv den midir fiyatlar birazdaha zamlı? http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac-fiyatlari Ekim 8, 2015 Rasim S. tarafından düzenlendi fiyat listesi link ekleme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Şuan Ford Focus fiyat listesine baktığımda 1.5 dizel titanium hiç gözükmüyor Hatta titanium dizel modeli yok son haftalarda wv den midir fiyatlar birazdaha zamlı? Hepsi mevcut. Vw ile buradaki zammın alakası yok.Euro'yu takip edin sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Yakup cepten bakiyorum verdiğim linkte en alta titanium benzinliler var dizel bendeki gorukmuyor bide gececisin galiba sabah şeriflerin hayır olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Sizlerinde hayırlı olsun, cepten sayfa altı çalışmıyor. Listenin tam bu kategori içerisinde yer alan sabit başlıkta mevcuttur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Otomatik dizel için şöyle bir eğri var : 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap