Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Şuan 2011 Ekim fiyatlarına gerilemiş bulunmakta focus.. Bakalım Mart'da neolacak... İlan konusunda bişey diyemem.Belli olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Şuan 2011 Ekim fiyatlarına gerilemiş bulunmakta focus.. Bakalım Mart'da neolacak... İlan konusunda bişey diyemem.Belli olmaz peki..teşekkürler..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Satışlarda ciddi azalma var, tüm ithal Ford'lar için yazmak gerekirse Aralık 2011'e göre %80, Ocak 2011'e göre %50 üzerinde düşüş var. Bu böyle devam ederse bir baskı unsuru oluşturacaktır. Ben yine de bekleme yanlısıyım. Satış istatistiklerini merak edenler için: http://www.odd.org.tr/web_2837_1/entitialfocus.aspx?primary_id=39&type=17&target=categorial1&detail=double&sp_table=&sp_primary=&sp_table_extra=&openfrom=sortial Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Yeni yılda tüm markalar ciddi düşüş göstermiş...vah vah çok üzüldüm onlara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Valla süper indirim yapmışlar,bence almayı düşünen arkadaşlar için büyük fırsat.Umarım daha da iyi indirim yaparlar da herkes istediği focusa sahip olabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Satışlarda ciddi azalma var, tüm ithal Ford'lar için yazmak gerekirse Aralık 2011'e göre %80, Ocak 2011'e göre %50 üzerinde düşüş var. Bu böyle devam ederse bir baskı unsuru oluşturacaktır. Ben yine de bekleme yanlısıyım. Satış istatistiklerini merak edenler için: http://www.odd.org.t...penfrom=sortial aslınada aralık ta style pp 55,000 e almıştım..hani bu f 2,5 ta eylül de garantisi bitmeden daha rahat satarız diye düşünüyoruz..yani pek kayıp olmadan bunuda değiştirirsek pek iyi olacak...onun için fiyatları yakinen takip ediyoruz bakalım nasıl olacak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Valla süper indirim yapmışlar,bence almayı düşünen arkadaşlar için büyük fırsat.Umarım daha da iyi indirim yaparlar da herkes istediği focusa sahip olabilir... bak şimdi.. mart tan sonrayı bekleyelim derken .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Bence Nisandan sonra fiyatlarda indirim yapmazlar,nisana kadar bir indirim oldu oldu,sonrasında zam yapmasalarda indirim de olmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Arkadaslar f3 x titanyum gece yolda giderken uzunlar neden otomatik yanmıyor bilgisi olan var mı yardım lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Arkadaslar f3 x titanyum gece yolda giderken uzunlar neden otomatik yanmıyor bilgisi olan var mı yardım lütfen Çünkü bu sistem Focus 3 donanımlarında henüz sunulmuyor. http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/106-yeni-focus-donanim-bilgisi/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Sevgili forumdaşlar ; bu yeni donanımlar acaba nisan siparişlerinde gelirmiki?Yada daha sonrayamı kalır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Sevgili forumdaşlar ; bu yeni donanımlar acaba nisan siparişlerinde gelirmiki?Yada daha sonrayamı kalır? Donanım listesinde ve sözleşmende ne varsa o abi, gerisi şans... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Şans artık,nisan geldimi beklemek istemiyorum açıkcası.Umarım donanımlarda gelmiş olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Benim istediğim style plus paket 125ps 48.640tl peşin fiyatı olmuş Hadi hayırlısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2012 Benim istediğim style plus paket 125ps 48.640tl peşin fiyatı olmuş Hadi hayırlısı Liste fiyatı üzerinden de indirim yapıyor Ford, unutmayalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap