Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Fena fiyat değil,hem de powershift...Kaçmamalı bu fırsat....Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız günlerde sürmeniz dileğiyle.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Sabırsızlıkla mart fiyat güncellemesini bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Ben de bekliyorum .. Her gün sabah akşam fiyat listesi kontrol ediyorum. Genelde cuma akşam üzerine doğru değiştiriyorlar. Bu akşam belki olabilir. Bu arada fivi 1 marttan geçerli listesini yayınladı. Değişiklik yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Fiyat güncellemesi merakla bekliyenlerden biride benim ve tek olmadığıma sevindim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Hadi bakalım Hayırlısı Siteye nal kadar "fiyatlar güncellenmektedir" tabelası asmışlar..İnşallah güzel bir indirim çıkar altından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Günaydınlar... Bugün forda gidecektim, fiyatlar güncelleniyor, iyi bi pazarlık olursa siparşi vereceğim, hadi hakkımızda hayırlısı. Beklemedeyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Günaydınlar... Bugün forda gidecektim, fiyatlar güncelleniyor, iyi bi pazarlık olursa siparşi vereceğim, hadi hakkımızda hayırlısı. Beklemedeyiz şansıl bol olsun... umarım en iyi fiyatı alırsın.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Hayırlısı olsun,umarım gözlere ve gönüllere hitap eden bi güncelleme olur merakla beklemekteyim bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Hayırlısı olsun,umarım gözlere ve gönüllere hitap eden bi güncelleme olur merakla beklemekteyim bende. Alper güncelleme deyince aklıma nedense zam geliyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Alper güncelleme deyince aklıma nedense zam geliyor... İndirim beklentisi oluğu için abi benim şuan güncellemeden anladığım indirim ,fakat aynı güncelleme kelimesi hükümet yetkililerimizden duysam cümleyi tamamlamısını bile beklemeden ^^yinemi^^ derdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 İndirim beklentisi oluğu için abi benim şuan güncellemeden anladığım indirim ,fakat aynı güncelleme kelimesi hükümet yetkililerimizden duysam cümleyi tamamlamısını bile beklemeden ^^yinemi^^ derdim. Güncelleyemediler gitti. Sağolsun Sgk iş çıkardı başımıza ek mesai yapıyorum kontroller falan ekstradan. Bugün kaldı bizim ford işi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Çok ayıp Yakup Ben daha 1 dk önce baktım ne Çabuk gördüde yayınladı diyorum Yakup. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 İşe gitcem daha bi an önce güncelleseler,yoksa aklım evde kalacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Bu arada güncelleme teknik veriler kısmındada var acaba 1.0 ecoboost yada dizele powershift geliyor olabilirmi mümkünmüdür? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap