Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Bayağa bi havaya girdik bakalım bekliyoruz dörtgözle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Satışta çalışan arkadaşımın dediğine göre bomba bir fiyat gelecekmiş arac satışları Durmuş yılbaşından beri diyor İnşallah. Beklentimiz o yönde. Hayal kırıklığı yaşamayalım da bu kadar havaya girdikten sonra. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Umarım beklentileriniz dahilinde olur fiyatlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Satışta çalışan arkadaşımın dediğine göre bomba bir fiyat gelecekmiş arac satışları Durmuş yılbaşından beri diyor Peki arkadaşınız fiyatların ne zaman belli olacağıyla ilgili bir bilgi verdi mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Şu güzelim pazar gününün tek sıkıntısı şu bekleme oldu ve tadı kaçtı afakanlar basıyo artık beni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Şu güzelim pazar gününün tek sıkıntısı şu bekleme oldu ve tadı kaçtı afakanlar basıyo artık beni sakin ol Alper sonra hata yaparsın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 sakin ol Alper sonra hata yaparsın... Daha 1 ay var abi aracı değişmeyede mart fiyatlarıda bayağa bi ışık tutar diye düşünüyorum nisan için,bu kadar kasmazdımda fiyatlar açıklanmadıkça kıymete bindi günün hastalığı oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 En geç yarın öğlen gibi gelmesi lazım diyor biraz sabır ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 (düzenlendi) Düşecek düşecek. Merak etmeyin. Bu fiyatlarla uzun süre devam edemezler. Çok sattıklarında olmaz belki ama az satılanlarda ciddi indirim şart. 95 lik tdci nin fiyatı ciddi düşmeli mesela. Faizleri düşürebilme şansları zaten yok fiyatlarla oynamak zorundalar. Oynamazlarsa sineklik hediye ederiz onunla oynarlar.. Ancak ben web sitesindeki durumun bu indirimle doğrudan alakalı olduğunu pek sanmıyorum. Muhtemelen websitesinin yapısı ile falan ilgili bir değişiklik yapıyorlardır. Model ekleyip Çıkartıyor olabilirler, ya da diğer ford siteleri ile benzer şekilde şunu seÇ bunu seÇ tarzı bir değişikliğe gidiliyor olabilir. Fiyatları değiştirmek o kadar uzun sürecek bir iş değil.. Mart 4, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 nasıl iştahlandım şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Ortalama %2 nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Arttır abı arttır kurtarmaz 2 günlük bekleyişin stresine değmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 %2 mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Bena hala aynı fikirdeyim. Teknik özellikler ve fiyat kısmı gitmiş. Dolayısı ile 1.0 motoru ekleyip fiyatları güncelleyecekler demektir. Hazır bu işi yaparken sistemde de oynama yapacak olabilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Bu kadar uzun sürede fiyat güncellenmez..Belki donanım değişikliği de yapıyorlar.. Ya da belki VW gibi sitede ayrı bir ecoboost bölümü açacaklar. 1.0 1.6 ecoboost belki donanım değişiklikleri vs yapacaklar. Büyük bir indirim beklemiyorum ve de bayillerin ne kadar indirim yapacağı da önemli. Şimdi liste fiyatı ortada bayii 4-5 indirim yapıyor, liste fiyatı 4-5 iner bayii indirim yapmazsa bişey değişmemiş olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap