osman ünal Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Umarım hep böyle devam eder, piyasada şirket aracı imajı olan araba hiç hoşuma gitmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Hacı idrak yolların tıkandı galiba.. Osman aga diyorki; eskisi kadar yeni kasa focus şirket arabası göremiyoruz. Ki İstanbul için bu kesinlikle doğru. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Comfort ile satmak istediler ve comfort dolmaya başladı ama eskiye nazaran Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 ulen dombili...biliyoz...f2 doldu sinirlendik..f3 geldi oh dedik bu sefer yırtıcaz...fluence yöneldi şirketler ondan verim alamayınca.vw. yöneldiler..bu kez ford yine bişiler yapıp ortalıga salar alla alla..hepimiz aynı şeyleri söylüyoz hepimiz birbirimizi anlamıyoz bunebiçim iş anlamadım... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Sallamasın hiçbir yeri.. Hakettiği kadar satsın. Ne fazla ne eksik. Ki şu an hakettiği kadar satıyor diyebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 şimdilik bende f2 aldıgımda herkes bana bakıyordu 6 ayda simitci bile focus alır oldu..ötv den aldım yupiiiii dedim ötv bitti fiyatlar daha ucuzladı ford bu işine akılsır ermiyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Umutsuzluğa kapılmaya gerek yok, daha cazip satış koşulları oluşacaktır.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Son günlerde çok fazla Hatchback Trend Focus görüyorum..çoğu da dizel...Şirket arabası olacaklarını sanmıyorum,şirketler genelde sedan kullanıyorlar.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Bugün bi focus satış elemanı eczaneme geldi, Focus style benzinli manuel sipariş verirsem 3-4 ay kadar bekleyeceğimi söyledi. Türkiye'de yokmuş şu an stokta. O yüzden otm. fiyatını alayım dedim. Bi ton hesap yaptı. 2012 Focus Style Powershift Plus Paket Fiyat :50,250 peşin, 52,900 kredili diye çıkardı. Sizce nasıl bu fiyat. ps. daha pazarlığımız bitmedi bu bi ön görüşmeydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 50 bin TL'ye titanium powershift alıyordu üyelerimizden biri... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Banada komik geldi fiyat yüksek çıkardı eleman... Forda geleyim detaylı görüşürüz dedim... Bu kadar uçuk beklemiyordum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Bugün bi focus satış elemanı eczaneme geldi, Focus style benzinli manuel sipariş verirsem 3-4 ay kadar bekleyeceğimi söyledi. Türkiye'de yokmuş şu an stokta. O yüzden otm. fiyatını alayım dedim. Bi ton hesap yaptı. 2012 Focus Style Powershift Plus Paket Fiyat :50,250 peşin, 52,900 kredili diye çıkardı. Sizce nasıl bu fiyat. ps. daha pazarlığımız bitmedi bu bi ön görüşmeydi hayatta ne alırsan al...satıcı anında hemen hesap makinesini önüne çıkarıtp toplayıp carpıp bişiler yapıyorsa ondan uzak dur...cünkü sahtekarın kafasındaki fiyat bellidir..sadece olaya ciddiyet önem arzetmek için yaparlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 hayatta ne alırsan al...satıcı anında hemen hesap makinesini önüne çıkarıtp toplayıp carpıp bişiler yapıyorsa ondan uzak dur...cünkü sahtekarın kafasındaki fiyat bellidir..sadece olaya ciddiyet önem arzetmek için yaparlar... aynısını adamın yüzüne dedim. Bizim Balıkçılarbaşı semti var buranın suriçi denen bölgesinde kalır. Abi ne o balıkçılarbaşı esnafı gibi çıkardın makineyi, sen söyle ben hesaplarım dedim adam koptu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 vw al sen...boş ver...golf al bitane kasa değişecek ama cok şey değişmiyor...higline 1.4.tsı .122 ps...süper bak keyfine 50000 tl...ne alıcam benzinli focusu demedi deme... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Hayatta almam golf suan. Gayetde değişiyor araba.. Neden ucuz sanıyorsunuz ? Almayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap